2777
2789
عنوان

بنظرتون نرمال نیست ؟

401 بازدید | 43 پست

اگه دوس  پسرتون به دوس معمولی دخترش که خیلی وقته ازهم خبر ندارن هی بگه عزیزم و اون صداش کنه پسره بگه جانمو بگه تو بسیار عزیزی... یا اینکه دختره بگه یه ویس بده😍پسره بگه جان❤️و یا دختره استوری بذاره “باهم حرف نمیزنند اما او از دور هنوز دوستش دارد” و پسره لایک کنه و یااینکه دختره بگه انگار عوض شدی و خدافظ و فلان  ( دختره قبلا بی محلی میکرده یه وقتایی به پسره) پسره ۱ نصفه شب براش بنویسه میشه صحبت کنیم ؟ 

بنظرتون بده؟ و اینکه چه صحبتی اخه😐یا چرا لایک کرد اون استوریو ادمیه که هیچی لایک نمیکنه..ولی پسره اونقدم محل نمیده ها مثلا خودشم پی ام نمیده یا بعضی وقتا با یه قلب اینا تمومش میکنه البته امکانش زیاده بخاطر رفتارای گذشته دختره باشه که گند زده..شما بدتون میاد اگه باشید ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نیتی صافی نمیبینم این لاسه😂

سلام من یه کنکوریم اعصابم اکثر اوقات بخاطر کنکور داغونه 🦥💚 آدم خوبیم ولی. ۱۴۰۳ هستم رشته تجربی دوست دارم راجب کنکور صحبت کنم اگه سوال دارید بپرسید. خیلی منطقی ام اگه باهام منطقی صحبت کنی . selenator هستم . همیشه تو ذهنم با یه دوست پسر زندگی میکنم ولی اگه سمتم بیای خدا بهت رحم کنه🤐 . من اصلا خوشم نمیاد تعلیق شم پس باهام دعوا نکن شما درست میگی . با نینی یار ها هم مشکلی ندارم اسم جهت فانه.اصلا نیازی نمیبینم خودمو به شما اثبات کنم که اره چی گفتم ...چی شد دروغ گفتم راست گفتم من رو تگ نکنید که جواب پس بگیری من خانوادتون نیستم ! آزادم اشتباه کنم تا جایی که به شما اسیب نزنم.!... در آخر برام دعا کنید کنکورم خوب شه💚hesoyam & uzumimw
یعنی چی ؟ پسره رله دیگه دختره نمیدونم

منظورم اینه دوس پسرت با دوسته دخترش این رفتارا رو داره؟؟اگه اره ک اصلا نرمال نیس😐

از ۹۷ عضوم این کاربری جدیدمه😐شاید مهم نباشه😑 ولی خواستم اطلاع بدم 🤣
خب دختره بهش پی ام میده

خب بده 😐 لاس دارن میزنن جونم؟ یه ماه دیگه دوس پسرتون میبینی سکمس چت داره میکنه😄

سلام من یه کنکوریم اعصابم اکثر اوقات بخاطر کنکور داغونه 🦥💚 آدم خوبیم ولی. ۱۴۰۳ هستم رشته تجربی دوست دارم راجب کنکور صحبت کنم اگه سوال دارید بپرسید. خیلی منطقی ام اگه باهام منطقی صحبت کنی . selenator هستم . همیشه تو ذهنم با یه دوست پسر زندگی میکنم ولی اگه سمتم بیای خدا بهت رحم کنه🤐 . من اصلا خوشم نمیاد تعلیق شم پس باهام دعوا نکن شما درست میگی . با نینی یار ها هم مشکلی ندارم اسم جهت فانه.اصلا نیازی نمیبینم خودمو به شما اثبات کنم که اره چی گفتم ...چی شد دروغ گفتم راست گفتم من رو تگ نکنید که جواب پس بگیری من خانوادتون نیستم ! آزادم اشتباه کنم تا جایی که به شما اسیب نزنم.!... در آخر برام دعا کنید کنکورم خوب شه💚hesoyam & uzumimw
منظورم اینه دوس پسرت با دوسته دخترش این رفتارا رو داره؟؟اگه اره ک اصلا نرمال نیس😐

یعنی دوسش داره؟ خب چرا خودش اصلا پی ام نمیده بهش .. بدبختی ۵سال پیش بهش گفته بود یه احساس نزدیکی زیادی بهت دارم