2777
2789
عنوان

نمیخوام بهش بی احترامی کنم

103 بازدید | 7 پست

خانماا من مادرهمسرم خیلی خیلی سوال میکنه و کنجکاوی میکنه من اصلا اینجوری دوست ندارم و راحت نیستم که یه نفر انقد در مورد کارام سوال کنه «توی یه ساختمون هستیم» 

مثلا با شوهرم میریم بیرون برگشتیم میاد درو باز میکنه میپرسه کجا بودین با کی بودین چی خوردین…یا اگه مهمان میاد خونمون زنگ میزنه میپرسه کیا اومدن خونتون…و یا مثلا در مورد حقوقم ازم سوال میپرسه که واقعا دوست ندارم بگن  

منم تازه ازدواج کردم «۲۳سالمه»….چجوری متوجه اش کنم من دوست ندارم این حرکتشو«😁🤌🏻با احترااام و بدون اینکه سوتفاهم براش پیش بیاد»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به شوهرت بگو اروم تنها بامامانش حرف بزنه بگه من دوس ندارم به زنم اینارومیگی یجوربگه نه سیخ بسوزه نه ...

اخه اونم دیگه بعد از این همه سال عادت کرده به سوالاش 

یبار گفتم بهش «باشوخی»که مامانت سواال زیاد میپرسه 

گفت خب چکار کنم بزار بپرسه

اخه اونم دیگه بعد از این همه سال عادت کرده به سوالاش  یبار گفتم بهش «باشوخی»که مامانت سواال زی ...

نه دیگه اروم باشوهرت صحبت کن بگو دوست ندارم اذیت میشم

یه‌مدت باهاش حرف بزنی زیرزیزکی اونم خودش میره 

دعوانندازیا،اروم و باسیاست