2777
2789
عنوان

تشک سیسمونی

141 بازدید | 24 پست

سلام دوستان برای سیسمونی چند ست تشک و پتو بگیرم 

از کدوم ها 

مثلا برای بیرون  یا برای خونه ؟

از این الیافتی سبک ها؟

بالش شیر دهی و بالش شکل دهی سر چی بخرم؟

یه دست ست بگیر بالشت و تشک و لحافش با آغوشیش

همین کافی هست؟ 

بعد تشک شیر دهی و بالش فرم دهی چی؟

می‌خوام این چیزا را این چند روز بخرم

نمی‌دونم دیگه چی نیازه؟ 

راستی کاور تشک و پتوی و اینا ست هم برا تخت باید بخرم یادم نبود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه رنگی میخوای بگیری؟ست دوست داری یا همه رنگی؟؟یکی از دوستام همه چیزشو رنگارنگ گرفت خیلی باحال شد

راستش می‌خوام زرد و طوسی بخرم تشک و اینا را

سرویس چوبش سفیده

باکس و لوستر سفید زرده 

چه طوره به نظرت 

همین کافی هست؟  بعد تشک شیر دهی و بالش فرم دهی چی؟ می‌خوام این چیزا را این چند روز بخرم نمی‌ ...

اره بابا تخت رو نوجوونی بگیر نوزاد رو تخت که نمیخوابه پیش خودت بخوابون راحت تره فرم دهی اینا دوست داری بگیر 

اره بابا تخت رو نوجوونی بگیر نوزاد رو تخت که نمیخوابه پیش خودت بخوابون راحت تره فرم دهی اینا دوست دا ...

مرسی عزیزم 

من اصلا بلد نیستم چی بخرم خیلی سخته

وقتی هم میرم سیسمونی فروشی فروشنده تشویق به خرید همه چی می‌کنه آدم را 

نمی‌دونم چه کار کنم

مرسی عزیزم  من اصلا بلد نیستم چی بخرم خیلی سخته وقتی هم میرم سیسمونی فروشی فروشنده تشویق به خ ...

اره بابا کمدشم اگه جا نداری از این دراورا بگیر من که اتاقمون بشدت کوچیکه از اونا میگیرم جا ندارم تخت هم نمیگیرم جا ندارم کریر هم استفاده نمیشه 

مرسی عزیزم  من اصلا بلد نیستم چی بخرم خیلی سخته وقتی هم میرم سیسمونی فروشی فروشنده تشویق به خ ...

نصف جهیزیم داره خاک میخوره دیگه نمیخوام چیزای بیخود و الکی بگیرم فقط جامو تنگ کنم

اره بابا کمدشم اگه جا نداری از این دراورا بگیر من که اتاقمون بشدت کوچیکه از اونا میگیرم جا ندارم تخت ...

من نمی‌خواستم بخرم 

اما شوهرم گفت بخریم 

الان سه تیکه شد چوبی ها

خونمون هم به شدت کوچیک

چند روز دیگه تخت و اینا تحویل میده نمی‌دونم کجا بزارم😶

من نمی‌خواستم بخرم  اما شوهرم گفت بخریم  الان سه تیکه شد چوبی ها خونمون هم به شدت کوچیک ...

همون دیگه منم دیگه به مامانم میگم کمد نگیره از این دراور ۴ کشو بگیره با یه گهواره اسباب بازی هم خیلی خیلی کم بگیر