2777
2789

سلام‌. خانوما میشه ی کمک ب من بدید :)

تو نقاشی خیلی استعداد دارم و کلاس سیاه قلم و ابرنگ و گواش هم گذروندم‌ . تازگیا ب سرم زده که واسه کسب درآمد نقاشی دیجیتال‌ رو یاد بگیرم

البته قبلا چند باری با گوشی‌ کشیدم و خیلی خوب در اومده

ولی میخوام ب صورت حرفه ای جلو برم چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید

واسه اینکار ب چه ابزاری نیاز دارم؟ اگه قلم نوری و تبلتشو‌ بگیرم به لپتاب یا کامپیوتر‌ هم نیاز دارم آیا؟  میشه توضیح بدید چ نیازی ب لپتاب‌ هست چون شرایط خریدشو‌ ندارم میخوام ببینم آیا بدون لپتاب‌ هم میشه (فقط با تبلت نوری)

اگه تونستم‌ مشتری یا کارفرما‌ پیدا کنم و مشغول ب کار بشم ب چ صورتی میتونم نقاشیارو‌ واسشون  ارسال کنم ؟ مستقیم از همون تبلت نوری میتونم؟

رو تبلت نوری اپلیکیشن هم آیا میشه نصب کرد ؟ 

خدا خیرتون‌ بده 🌱

من کار میکنم

از رو یوتیوب کامل یاد گرفتم 

با لپ تاپ سخته 

با تبلت از همه راحت تره 

چون باید با قلم نوری کار کنی

نه میبخشیم ، نه فراموش میکنیم ... اکانت دست چند نفره خانوم مارپل ... اگه باهات بحث نمیکنم چون حرفت برام درصدی اهمیت نداره ... بحث با احمقا مثل کشتن پشه روی صورت میمونه ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کار میکنم از رو یوتیوب کامل یاد گرفتم  با لپ تاپ سخته  با تبلت از همه راحت تره  ...

ببخشید میشه بگید که  اگه من قلم و تبلت نوری بگیرم آیا نیاز ب سیستم دیگه ای مثل لپتاب‌ یا کامپیوتر‌ هم دارم یا نه ؟ 

اگه فقط برای کسب درامده از نقاشی کاغذی هم میشه به درامد بالا رسید اما واقعا اگه به نقاشی دیجیتال و NFT علاقه داری بحثش جداست

اول باید چندتا دوره بگذرونی تا برسی به نقاشی دیجیتال 

اما در کل فقط همون ایپد و قلمش بسه نیازی به لپتاپ یا کامپیوتر نیست

یه اپه نصبش میکنی ۱۰ دلار پولشه با اون شروع میکنی کشیدن

و برای کارفرما میتونی فایلشو بفرستی

بهتره یه سرفیس یا آیپد داشته باشی

درآمدش هم خیلی اوکی نیست مگه اینکه استخدام بشی تو شرکتی چیزی

یا تو سایتای خارجی پروژه فریلنس برداری و دلاری درآمد کسب کنی

با قلم نوری هم میشه ولی سخته و باید لپتاپ کنارش داشته باشی 

بهترینش همون آیپده

ببخشید میشه بگید که  اگه من قلم و تبلت نوری بگیرم آیا نیاز ب سیستم دیگه ای مثل لپتاب‌ یا کامپیو ...

اگ بخای خیلی حرفه ای کار کنی و پروژه بگیری واسه ادیت و یسری کارا اره 

ولی در حد نقاشیای ساده تر و پیج اینستا نیازی نیست 

نه میبخشیم ، نه فراموش میکنیم ... اکانت دست چند نفره خانوم مارپل ... اگه باهات بحث نمیکنم چون حرفت برام درصدی اهمیت نداره ... بحث با احمقا مثل کشتن پشه روی صورت میمونه ...
با گوشی و تبلت به هیچ وجه نمیشه به درامد رسید ولی اگه برای فان و علاقه س میشه

منظورم‌ قلم و تبلت نوری بود.. با اونم نمیشه عزیزم؟

پس برای درآمد زایی باید از چ ابزاری استقاده کنم میشه یکم راهنماییم کنید

نقاشیم خوبه و علاقه هم دارم ولی اطلاعات ندارم چند روزه تو گوگل میچرخم‌ ب نتیجه ای نرسیدم  ممن ...

هر اطلاعاتی به نقاشی دیجیتالی داری اولین تاپیکم توضیح دادم. 8 سال کار کردم و ازش درامد هم دارم. 

منظورم‌ قلم و تبلت نوری بود.. با اونم نمیشه عزیزم؟ پس برای درآمد زایی باید از چ ابزاری استقاده ک ...

اگه منظورت قلم نوریه میشه هم برای گوشی استفاده کرد هم برای کامپیوتر و لپ تاپ. مدل دارن دیگه برای هر وسیله