2777
2789
عنوان

بچه ها ببینید انصافه

154 بازدید | 26 پست

من مادربزرگم پیش بابام اینا زندگی میکنه بخدا دوستش داریم بابای منم خیلی سر خانوادش سختی کشیده داداشاشو داماد کرده خواهرشو شوهر داده حالا نمیگم همشو خودشونم کمک کردن اما زندگیشو وقف اونا کرده حالا من عروس عمه هستم امروز خونه ما بودن بعد مادربزرگم راجب مامانم بابام نمیدونم چی  میگفت اینهمه زحمت اینهمه طفلک مامانم عذاب کشیده حالا کافیه یچیزی از زبونشون دربیاد داستان درست میکنن اینقدر اعصابم خراب شد به مادر شوهرم و خواهر شوهرم نمیدونم چی میگفت   حالا ما بخدا سعی میکنم اصلا مادربزرگم ناراحت نکنیم ولی اصلا نمیفهمن بابا مام آدمیممممم

فقط خودم میدونم ازکجا به کجا رسیدم🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین پیرا همینن..

من خودم با پدر شوهرم زندگی میکنم خیلی باش خوبم اونم خیلی خوبه بام اما کافیه یه اتفاقی بیفته حرصش دربیاد 

انگار نه انگار همه چی یادش میره..

منم میزارم پای پیریش..

و میگم اگز شنونده عاقل باشه هم میدونه که این پیره یه چیزی واسهدخودش میگه

احتمالا بخاطر بالا رفتن سنشه

آخه خب زشته یجور میگه انگار داره بهش سخت میگذره  منم عمه ام مادرشوهرمه بدم میاد اینطور میگفتن البته مثلا ازمن پنهونی

عه لعنتی یاد خاطراتم افتاد عین بابای من ولی فامیلای بابام خودشونو کشتن عروسشون نشدیم س تا خواهرااا ...

واقعا اشتباهه فقط یه شانس آوردم شوهرم نمیزاره هیچکس دخالت کنه تو زندگیمون

ببین پیرا همینن.. من خودم با پدر شوهرم زندگی میکنم خیلی باش خوبم اونم خیلی خوبه بام اما کافیه یه ات ...

درسته آخه بعضیا خیلی راحت قضاوت میکنن وقتی نمیدونن چقد سخته تو این شرایط تا قرار نگیری نمی‌فهمی

آخه خب زشته یجور میگه انگار داره بهش سخت میگذره   منم عمه ام مادرشوهرمه بدم میاد اینطور میگفتن ...

عزیز دلم کاری نمیشه کرد... نگهداری از آدم پیر یه سری مشکلاتی داره که تا کسی تجربه‌ش نکنه، درک نمیکنه. 

یه زمانی وقتی من مجرد بودم، خاله‌م به من میگفت هر وقت دیدی نمیتونی مامانتو نگهداری بذارش سالمندان، من خیلی بهم برمیخورد، میگفتم این چه حرفیه که میزنی، خودم تا عمر دارم و توانشو دارم نگهش میدارم، البته که همین کارُ هم دارم میکنم، دلم نمیاد بذارم سالمندان، ولی واقعاً الآن میفهمم که چرا خاله‌م این حرفُ بهم میزد، اون تجربه کرده بود، میدونست که چقدر سخته. 

خودتو ناراحت نکن، اگر هم کسی حرفی زد، بگو ما تلاشمونو میکنیم مادربزرگ راحت باشه، اگر شما هم نگرانش ه ...

البته بگم کسی جراتش نداره جلو رومون بگه از این پشت سر حرف زدن بدم میاد

آخه خب زشته یجور میگه انگار داره بهش سخت میگذره   منم عمه ام مادرشوهرمه بدم میاد اینطور میگفتن ...

ببین 

منم همینما..

مثلا داداشای پدر شوهرم میان

جلوشون میگه همش تو خونه تنهام کسی کاری بمن نداره..

یه تیکه غذا میزارن جلوم میرن..

خب من اوایل خیلی غصه میخوردم میگفتم واقعا که چه بی چشم رویه ..حالا بقیه فکر میکنند ما چیکارش میکنیم

اما الان فهمیدم پیره سنش بالایه این همه حساسیت شاید طبیعی باشه این همه حجم تنهایی که ما هرکاری مبکنیم رفع نمیشه طبیعیه برای همین میگم بیخیال...

مهم نیست ..خدا که میذونه! 

عزیز دلم کاری نمیشه کرد... نگهداری از آدم پیر یه سری مشکلاتی داره که تا کسی تجربه‌ش نکنه، درک نمیکنه ...

خیلی سخته مخصوصا این حرفای اطرافیان که الکی دایه مهربان‌تر از مادر میشن درصورتیکه خودشون شرایطش پیش بیاد هیچ نگهداری نمیکنن  

درسته آخه بعضیا خیلی راحت قضاوت میکنن وقتی نمیدونن چقد سخته تو این شرایط تا قرار نگیری نمی‌فهمی

ببین بعضیا کارشون قضاوت کردنه..

انگار بذنیا اومدن تا دیگران رو قضاوت کنند نمیشه که فکر همه رو درست کرد..