2777
2789

بچه ها واقعا لاغرم😭همه بهم میگن بر عکس صورتم که اصلا لاغر نیست ولی اندامم لاغره کمرم به شدت باریکه جوری که مامانم میگه کمرم و شکمت یکی شده 

نسبت به بالا تنه پاهام یکم پر تره اگه چاق شم بیشتر پایین پر میشه ولی در کل لاغرم😭💔😥

عین این دخترای ۱۲ ساله میمونه اندامم خیلی دلم گرفته درحدی میخورم که حالت تهوع بهم دست میده خوراکم بد نیست ولی نمیدونم چیکار کنم😭 کم تحرک هم نیستم...

مجردم

۱۶ سالو نیممه قدمم ۱۶۰ اینا...۴۰ یا ۴۱ کیلو ام

😥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخاطر استرس و اعصاب و روان هم میتونه باشه زیاد پرخوری نکن کنار خوردن ورزش ساده هم باشه

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

چطوری 

اول که کالری شماری کردم که حواسم باشه چقد میخورم منم فک میکردم خیلی میخورم بعد دیدم نه واقعا کم میخورم شروع کردم هی خوردن وشمردن ۴کیلو همینطوری زیاد شدم ۲کیلوام باخوردن قرص مولتی ویتامین 

اول که کالری شماری کردم که حواسم باشه چقد میخورم منم فک میکردم خیلی میخورم بعد دیدم نه واقعا کم میخو ...

خب زیر نظر دکتر بودی یا خودت انجام میدادی میشه یکم توضیح بدی واسم مرسی

خب زیر نظر دکتر بودی یا خودت انجام میدادی میشه یکم توضیح بدی واسم مرسی

یه برنامه کالری شمار نصب میکنی هرچی خوردی وارد میکنی

کالری روزانت درحالت عادی ۱۵۰۰ ولی تو مبخوای چاق شی روزی۲۰۰۰ با۲۵۰۰تا میخوری میان وعده.بستنی.همه رو میشماری 

من مانکن نصب کردم 

اولش رایگانه بعد پولی میشه مثلا تووارد میکنی من روزی۲۰۰۰کالری میتونم بخورم بهت میگه یه ماه دیگه میشی۴۶مثلا

من دکتراینا نرفتم همش خودم

بعد یه مدتم دیدم استپ شده وزنم مولتی گرفتم یکمم بااون چاق شدم