2777
2789
عنوان

مامانا بیایین شیر خشک

161 بازدید | 25 پست

خانوما من به بچم شیر خودمو میدم بعد ده ماهگی کمکی شیر خشک  اولش ی ماه بیومیل ای ار دادم پیدا نمیشد دکتر گفت تروویتال بده الانم حالا تروویتال اصلا پیدا نمیشه شرکتش توضیع نمیکنه حالا میخام بدونم دخترم دو ماه دیگه دو سالش میشه بازم بیومیل ای ار بدم؟؟؟

بیومیل معمولی بده

مگه هنوز رفلاکس داره؟

اگه امضامو میخونی واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرست لطفا😊حاجتم رو از امام رضا گرفتم...خدایا شکرت که هستی و برامون خدایی میکنی💖دخترم و پسرم همه زندگی منن💝💞

دیگه کمش کن روزی ۲۱۰ تا بده 

بقیه رو غذا و شیر پاستوریزه بده 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیر پاستوریزه میشه؟ پاکتیبدم؟

عزیرم شیر پاستوریزه نده اینهمه از مواد نگهدارنده خطرناکش میگن 

کم کم عادتش بده به غذا و شیرشو قطع کن 

یا شیر فله از لبنیاتی بگیر بیست دقیقه بجوشون و بده 

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد
شیر پاستوریزه میشه؟ پاکتیبدم؟

اره چرا نمیدی پسرمنم رفلاکسی هست 

نان و گیگوز دادم 

الانم بیشتر شیر پاستوریزه میدم 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

میشه بدم؟

آره چرا نشه

من پسرم یکسال و چهار ماهشه خیلی وقته شیر گاو میدم تو هفته هم چندباری شیر موز میدم

البته بچم شیر خالی زیاد نمیخوره باید کمی شیرینش کنم 

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐

طبق تجربه خودم با دوتا بچه و توصیه دکتر به بچهام شیر گاو ندادم 

دخترم تا دوسال شیر خشکی بود پسرم تا یکسال و سه ماه 

شیر گاو باعث زودتر مریض شدن بچها میشه 

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد
عزیرم شیر پاستوریزه نده اینهمه از مواد نگهدارنده خطرناکش میگن  کم کم عادتش بده به غذا و شیرشو ...

دستت درد نکنه ولی الان ک شیر پیدا نمیکنم یهو ک نمیتونم کلا قط کنم ندم موندم همینطوری