2777
2789
عنوان

گوشم کیپ شده

140 بازدید | 12 پست

رفتم استخر گوشت راستم اونجا کیپ شد

اومدم بیرون باز شده بود 

ولی دوباره کیپ شد 

تو رو خدا یه راه حلی بدی 

پس فردا کلاس دارم قراره استفاده از گوشی پزشکی و فشارسنج یاد بدن 

با این گوش واقعا نمیشههههه😭

قبلا هم یه بار همین گوشم کیپ شد ۱ ماه طول کشید باز بشه

وقتی از زندگی کسی خبر ندارین به راحتی قضاوتش نکنین . ۱۹ سالمه به زور خانواده تجربی برداشتم پشت کنکورم 
دانشجو پزشکی هستی؟ 😍

نه عزیزم انشاالله ۲ سال دیگه میشم😁😘

کلاس فوریت های پزشکی ثبت نام کردم

وقتی از زندگی کسی خبر ندارین به راحتی قضاوتش نکنین . ۱۹ سالمه به زور خانواده تجربی برداشتم پشت کنکورم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم انشاالله ۲ سال دیگه میشم😁😘 کلاس فوریت های پزشکی ثبت نام کردم

انشالله . 

فوریت های پزشکی چجوره؟ چند پول ثبت نام دادی؟ منم میخوام شرکت کنم اطلاعات ندارم 

میگن بعد میشه تو بیمارستان کار کرد درسته؟ 

عاشق لیمو هستم  اکثر وقت ها یه لیمو تو دستمه و دارم بوش میکنم  بهم احساس آرامش خاصی میده . البته ناگفته نماند که زخم معده هم گرفتم بخاطرش🍋🍋 
انشالله .  فوریت های پزشکی چجوره؟ چند پول ثبت نام دادی؟ منم میخوام شرکت کنم اطلاعات ندارم  ...

من ۱میلیون و ۳۵۰ هزار دادم 

۲۴ جلسه هست آمپول زدن سرم زدن فشار گرفتن قند گرفتن پانسمان و.. یاد میدن

من ۱میلیون و ۳۵۰ هزار دادم  ۲۴ جلسه هست آمپول زدن سرم زدن فشار گرفتن قند گرفتن پانسمان و.. یاد ...

کجا ثبت نام کردی؟ و کجا دوره میبینی؟

عاشق لیمو هستم  اکثر وقت ها یه لیمو تو دستمه و دارم بوش میکنم  بهم احساس آرامش خاصی میده . البته ناگفته نماند که زخم معده هم گرفتم بخاطرش🍋🍋 
انشالله .  فوریت های پزشکی چجوره؟ چند پول ثبت نام دادی؟ منم میخوام شرکت کنم اطلاعات ندارم  ...

بله استاد ما گفت میتونین پیش پزشک عمومی کار کنین در آمدش هم ۸ الی ۱۰ میلیونه ولی باید پزشک عمومی پیدا کنی 

کجا ثبت نام کردی؟ و کجا دوره میبینی؟

کدوم شهر زندگی میکنین 

من تبریزیم آبرسان جهاد دانشگاهی ثبت نام کردم

کدوم شهر زندگی میکنین  من تبریزیم آبرسان جهاد دانشگاهی ثبت نام کردم

مدرکشم دانشگاه سراسری میده

کدوم شهر زندگی میکنین  من تبریزیم آبرسان جهاد دانشگاهی ثبت نام کردم

شیراز . 

شمارش رو باید از ۱۱۸ بگیرم فک کنم 

بعد همه موقع ثبت نام میکنن؟

مدرکشم دانشگاه سراسری میده

خیلی ممنون . شرایط سنی داره؟

شما الان چند سالتونه؟

شیراز .  شمارش رو باید از ۱۱۸ بگیرم فک کنم  بعد همه موقع ثبت نام میکنن؟

اره ولی خب تو شهر خودتون هم هست دیگه باید بگردی پیدا کنی 

کلاسا حضورین 

خیلی ممنون . شرایط سنی داره؟ شما الان چند سالتونه؟

من ۱۷ سالمه فکر نکنم داشته باشه کلاس ما از ۱۵ سال تا ۵۰ سال داره 😂