2777
2789

منم دوست ندارم زود زود برم چون متاهلم و همسرم هم پولدار نیست،متوسطه وضعمون خب اگر بخوام هفته ای یکی دوبار برم بیرون باید هر چی درمیاره بدم غذا و گردش بیرون،،اونم از اوناست جاهای لوکس دوست داره بره منم عاشق جاهای قدیمی و بازار گردیم البته ماشین میاره ولی حالا میخواست بره یه جای لوکس و گرون برای شام پشیمونش کردم،،من دوست دارم برم بازار گردی همون جا یه ساندویج بخورم نه اینکه برم جاهای گرون نمیدونم چطو بگم بهش،،بعدشم همش میگه دوست دارم خونه ی هم دیگه هم رفت و آمد کنیم البته اون مجرده منم گفتم شوهرم نمیزاره برم خونه کسی خونه خودمم که یه محله قدیمیه و خیلی کوچیکه و سادست اصلا دوست ندارم دعوتش کنم،،دختر خوبیم هست ولی خیلی اصرار میکنه موندم واقعا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من شرایطت رو براش توضیح بده..سر بسته..که بدونه ددستش داری فقط به خاطر مسایل مالی کمتر می ری

آخه چون دانشگاه آزاد میرم شاید فک میکنه پولداریم،درحالی که اینطور نیست،،بعدشم چی بگم زشت میشه نمیخوام یه جوریبگم که خودم کم کنم

آخه چون دانشگاه آزاد میرم شاید فک میکنه پولداریم،درحالی که اینطور نیست،،بعدشم چی بگم زشت میشه نمیخوا ...

نه اشکال نداره

بگو خیلی دوست دارم بیشتر باهات بیام رستوران ولی ادم اول زندگی از لحاظ مالی شرایطش خاصه..به خصوص من که دانشگاه ازادم می رم..به خاطر همین ماهی یه بار می یام

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

مگه تازگیا باهم دوست شدین که رفت و امد ندارین؟ خب عزیزم از علاقیت بگو...میون حرفات بگو فلانی عجیبه که ما با اینکه علایفمون باهم فرق میکنه ولی انقدر باهم خوشیم..مثلا من دوست دارم همش تو بازار و خیابونا بگردم دوست دارم همش دور دور بریم تو ماشین ولی تو از کافه و رستوران و اینا خوشت میاد هر کی ما رو بشناسه میگه عجیبه که اینا تا حالا باهم ساختن😁

مگه تازگیا باهم دوست شدین که رفت و امد ندارین؟ خب عزیزم از علاقیت بگو...میون حرفات بگو فلانی عجیبه ک ...

آره تازه دوست شدیم البته تا بحال بیرون نرفتیم ولی احساس میکنم خیلی دوست داره با من دوست باشه

خب چی بگم بهش که انتظار دعوت نداشته باشه

من همسرم خوشش نمیاد ، باهم قرار بذاریم بیرون باهم باشیم کافیه ..

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
۱۰باره دارم بهونه میارم

ادامه بده تا هزار بار بهونه بیار ، کم نیار 

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁