2777
2789

کسی که سر کار و دانشگاه نمیره  چجوری تو اجتماع باشه که دیده بشه؟

کلاس های هنری و ورزشی و اینا هم که تک جنسیتیه.

به نظرتون چیکار میتونه بکنه؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب مسلما کسی که سرکار و دانشگاه نمیره باید بره پارک و سینما که هم زن باشه هم مرد

بهتره از کوهنوردی و اکیپ های طبیعت گردی حداقل استفاده کنی تا پارک و جاهای به درد نخور

دیگه زن مهرداد نیستم💔
اخه هیچکدوم ازینا رو تنهایی نمیشه انجام داد

کی گفته!😐باشگاه تنهایی نمیشه رف؟ کافه نمیشه تنهایی رف؟ سینما ،پارک، کتابخانه !!!! 

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
اخه هیچکدوم ازینا رو تنهایی نمیشه انجام داد

حالا من برعکسه تو فراریم از اجتماع جمع دوستامم میگن بریم بیرون میپیچونم تنها میرم خودم کافه و اینجور جاها ۲۱ سالمه اصلا دلم نمیخواد با کسی برم

🤍
این اکیپ کوهنوردی کجا ثبت نام میکنن بریم؟

داخل اینستا پیج هایی هستن باشگاه و  اکیپ دارن، برید اونایی که نزدیک شهرتون هستن رو پیدا کنید

مثلا سرچ کنید تور طبیعت گردی یا تور کوهنوردی بعد اونایی که بهتون نزدیکه رو فالو کنید، هم سرویس دارن هم مسافرت میبرن هم کوه هم طبیعت گردی 

فقط اگر علاقه به کوهنوردی و اینا دارید برید 

یسری وسیله هم هست که بعدا به مرور دونه دونه میخرید

اینجوری که برید و راه بیوفتید و خوشتون اومد میتونی برید به اکیپ های صخره نوردی و سنگ نوردی هم ملحق بشید

دیگه زن مهرداد نیستم💔
کی گفته!😐باشگاه تنهایی نمیشه رف؟ کافه نمیشه تنهایی رف؟ سینما ،پارک، کتابخانه !!!! 

خب میگم گه باشگاه و کلاس های اموزشی تک جنسیتی هستن. کافه هم والا ادم تنها بره همه انقد زل میزنن و با تاسف نگا میکنن که ادم انگار جرم کرده تنها اومده