2777
2789
عنوان

چرا هرکار من دو بار دوباره😐😂

93 بازدید | 2 پست

اقا من هرکاری میکنم اولین بار نمیشه و دومین بار میشه..

از ثبت نام مدارس تا دیپلم گرفتن و دانشگاه و همه چی حتی ازدواجمم دیگ فک میکردم دوبار میکنم که خداروشکر اینجوری نشد ولی در حد طلاق رفتیم و یه جورایی دوباره به هم رسیدیم 😐😂😑دوباره رفتیم محضرمون با شرط و شروط جدید...

الانم برا تاپیک قبلی اقااا من شوهرم عجوله همش ب فکر بچه بود هنوز موعود پریود رو رد نکرده بودم ب همه گفت بابا شدم :/

خواهرشوهرمم منو گرفت رفتیم ازمایش خون دادم  دکتر رو گفتم اقا به موعود نرسیده بگین که نشون نمیده ...گفت نههه خانوم نشون میده و اوکیه ...خلاصه دست منو سوراخ سوراخ کرد خون گرفت اخر گفت چون۶ روز ب موعود مونده بود خطا زد بیا یه تیتر ازت بگیرم دقیقه اونو زد گفت منفیه 

بی بی چکم زدم منفی 

بخاطر درد کمرم و تب و لرز با خیال راحت قرص و شربت خوردم گفتم خب دیگ حامله نیستم دیگ...الان ۳ روز از موعودم گذشته پریود نشدم :/ ولی دیگ روم نمیشه برم ازمایش بدم دوباره ... به همه گفتم. حامله نیستم :/// فکرشو کن الان باشه 😐😂خیلی مسخرس 

....من همش این دوره استرس داشتم که قرص خوردم بچه هم اگ باشه مشکل دار میشه ...زنگ زدم به پزشک زنان گفت ربطی نداره و اگ ی درصد بچه باشه با قرص خوردن مشکلی براش پیش نمیاد.....اقااا من ک میگم بازم صبر کنم اگ واقعا تا شنبه پریود نشدم باز برم دنبال ازمایش و اینا🥹😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.