2777
2789

شمارش تو نت بود چندتا شماره دیگم بود از صبح هی زنگ میزنم جواب نمیدن من از شهرستانم دارم دیونه میشم دیگه نمیدونم چیکار کنم چندین روزه این دکتر اون دکتر نوبت اصن نمیدن تا شهریور چیکار کنم راهنماییم کنین لطفا برای دخترم تنبلی و انحراف چشم داره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهرانه  نه عزیزم کسی

اگه نتونستی تلفنی نوبت بگیری تاپیک بزن ببین کسی هست خونه ش نزدیک بآشه به مطب برات نوبت بگیره 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

اگه نتونستی تلفنی نوبت بگیری تاپیک بزن ببین کسی هست خونه ش نزدیک بآشه به مطب برات نوبت بگیره 

شمام بارداری عزیزم

منم ۲۶هفتمه من میگم هرجور شده همین تیر ماه بهم وقت بدن دخترمو ببرم بیمارستان‌نور‌اخرای شهریور نوبت میده ک من ماهه اخرمه نمیتونم واقعا موندم چ کنم

شمام بارداری عزیزم منم ۲۶هفتمه من میگم هرجور شده همین تیر ماه بهم وقت بدن دخترمو ببرم بیمارستان‌نور ...

والا چی بگم اگه تهران بودم همسرمو میفرستادم نوبت بگیره برات 

ولی نیستم تهرانم کسی ندارم 

ولی بعیده تیر نوبت بدن حتی اگه موفق بشئ تماس بگیری

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴