2777
2789
عنوان

توروخداخواهری کنین...🙏

873 بازدید | 45 پست

خواهرهای عزیزم توروخدابرای دخترم دعاکنین به خداالان بغض کردم واشک توچشمام جمع شده توروجون هرکسی که دوست دارین شمام مثل خواهرش مثل خاله اش براش دعاکنین پول ندارم برم حرم حصرت معصومه وامام رضاوشاهچراغ ووووزووودعاکنم براش کنکوریه واقعاآینده اش به آین بستگی داره خواهرانه التماس میکنم ازته دلهای پاکتون براش دعاکنین حالمون زیادخوب نیست.....خیرببینین ایشالاه هیچوقت غم نبینین 🙏🙏🙏

خدایاپسرموشفای خیربده آمین آمین آمین🙏🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حتما میرم سر مزار شهید مغفوری براشون دعا میکنم اگه دوست داشتین اسمشو بگین 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

برای یه کنکور این حال شماست وای به حال اون طفل معصوم . کنکور هم یه بخشی از زندگیه نه اینکه آینده اش به کنکور بستگی داشته باشه اینقدر به اون بچه استرس وارد نکنید تا بتونه تمرکز کنه و انشالله قبول بشه

تا حالا ندیده بودم کسی واسه کنکور انقدد التماس دعا داشته باشه منتظر بودم تهش به بیماری چیزی (دور از جونش) تموم شه ، در هر حال هرچی خیر هست خدا براش بخواد

حسبنا  الله ونعم الوکیل  

حاجت روا باشی 

براش صلوات می‌فرستم

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏
برای یه کنکور این حال شماست وای به حال اون طفل معصوم . کنکور هم یه بخشی از زندگیه نه اینکه آینده اش ...

ممنونم دختری🙏آمین ایشالاه 

خدایاپسرموشفای خیربده آمین آمین آمین🙏🙏🙏
من حتما میرم سر مزار شهید مغفوری براشون دعا میکنم اگه دوست داشتین اسمشو بگین 

دوست عزیز مزار این شهید بزرگوار رفتین برای سلامتی نینی م و به سلامت طی شدن بارداریم دعا کنید 

اان شالله خودتم حاجت روا باشی

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏