2777
2789
خیلی سخته خیییییلی  هر کی ازم میپرسه ازدواج سنتی یا دوستی میگم تو روخدا دو سال همو بشناسید&nbs ...

دقیقا حال و روز من

انتخاب اشتباه،ازدواج اجباری،مادر شدن تو سن کم و زندگی با یه مرد بی احساس و....همه اینا مارو از پا در آورد،نه جوونی دیدیم نه خوشی

کل روز من دارم به اینا فکر میکنم و هیچی هم نمیتونم تغیر بدم،نمیدونم چیکار کنم؟تنها کاری که از دستم بر میاد یه مادر کافی برا بچه هام باشم(زنی که پر از وجودش حسرت و آرزوهای برباد رفته س میتونه مادر خوب و کافی باشه؟)

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی هیچ ازدواجی نمی تونه اینطوری باشه ؟؟

هست ولی خیلی رمانیک نیست مثل داستان های عاشقانه تو رمان ها روابط پدر مادرامون و روابط دوستی مقایسه کنیم متوجه اصل قضیه میسیم که زندگی و ازدواج فرق داره

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

ببین اگر یه مرد احساس تنهایی کنه حتی تو مجردی خودش مقصره مرد طوری افریده که حامی باشه نه اینکه حمایت بشه، بهترین رفیق ادم خودشه فرض کن غیر تو کسی دیگه نیست چکار باید بکنی؟ به نظر من  انتظار داشتن برای یک مرد اوج فاجعه است وقتت رو پر کن طوری که با کارایی که انجام میدی از زندگیت لذت ببری البته نه کار خلاف، زنتو با دقت انتخاب کن ازش حمایت کن بهش محبت کن قطعا انتظاراتت براورده میشه ولی هر وقت احساس تنهایی کردی کتاب بخون بعد میبینی چطور همه جذب تو میشن

ببین اگر یه مرد احساس تنهایی کنه حتی تو مجردی خودش مقصره مرد طوری افریده که حامی باشه نه اینکه حمایت ...

من تنهاییمو با مسافرت 

طبیعت گردی

و.... پر میکنم

بحث من اون تنهایی نیس که فکر میکنین

بحثم این زن ادم مثل رفیق و همراه ادم

من تنهاییمو با مسافرت  طبیعت گردی و.... پر میکنم بحث من اون تنهایی نیس که فکر میکنین بحثم ا ...

اره به شرط اینکه هم فرکانس با خودتو انتخاب کنی یعنی بیشترین شباهت اخلاقی رو باهات داشته باشه موقع اشنایی دروغ نگو که اینجوری هستی خودت باش اونم کم کم خودشو رو میکنه وخودش میشه زیاد معاشرت کنین هیچ وقت با یه رفتار بد امتحانش نکن مثلا عصبیش نکن ببین چقدر تحمل داره زنی که تحمل داره یعنی تو سری خوره وهمه میتونن برش تسلط داشته باشن ودر برابر خواهر شوهر ومادر شوهر ذلیله وغرشو سر تو میزنه