2777
2789

خواهشاً نگید حسودی و فلان بخدا اصلأ یک صدم حسودی نمیکنم دارم شرایط خودمو با زنداداشم مقایسه میکنم میبینم عدالتی نیست بخدا هیچ قصد و غرضی هم ندارم

بچه ها من یه آرزوی خیلی‌ بزرگ دارم میشه برام صلوات بفرستید و دعام کنید خواهش میکنم 🙏 خیلی دلم می‌خواد به آرزوم برسم خیلی‌ تلاش کردم خدایا خودت کمکم کن بعد تو یاوری ندارم همه پارتی من تویی دستمو بگیر منو به خواستم برسون 🙏🙏🙏🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بذارید بگم

اول خودم تحصیل کرده م خوشگل و خوش اندام و خیلی‌ صبور و خوش اخلاقم ازدواج کردم راه دور شوهرم دوسم داره ولی خب زیاد ابراز نمیکنه خ دلمو شکسته خ جاها احترام منو نگه نداشته یه مادر شوهر دارم عفریته تو همه چی دخالت میکنه همیشه احترامش رو داشتم همش دنبال دعوا و بهونه گیری بخدا تو غربت همیشه چشام خیسه 

بچه ها من یه آرزوی خیلی‌ بزرگ دارم میشه برام صلوات بفرستید و دعام کنید خواهش میکنم 🙏 خیلی دلم می‌خواد به آرزوم برسم خیلی‌ تلاش کردم خدایا خودت کمکم کن بعد تو یاوری ندارم همه پارتی من تویی دستمو بگیر منو به خواستم برسون 🙏🙏🙏🙏🙏

زنداداشم یه آدم بد عنق عصبی بد اخلاق مامانم میپرسته اونو داداشم دیوانه وار دوسش داره با مدرک دیپلم جایی مشغول به کاره ماهی ده تومن حقوق برای خودش خرج میکنه خونشون تهرانه ما شهرستان میاد خونمون داداشم فقط چشمش به دهن زنن اونع مبادا چیزی بخواد ما انجام ندیم ناراحت بشه خیلیم فیافه ندارع ولی میگم کاش یک هزارم اون سانسو من داشتم

هیچ عدالتی حتی ذره ای عدالت در کل این جهان هستی وجود نداره  نظر شخصیه منه🙂

آره نیست اگه عدالت بود من با شرایط خودم باید خوشبخت ترین بودم اما نیستم حسرت خیلی‌ خیلی‌ چیزای کوچیک تو دلمه

به نظر من وجود داره خوبشم وجود داره 

کلا نظر شخصی من به اون دنیا اعتقاد ندارم ،معتقدم هر کاری کنی هر نیتی داشته باشی توی همین دنیا قبل از مرگ جوابش رو میگیری .

اینهایی که فکر کردن ما ظلم میکنیم و کی به کیه اون دنیا حالا کو اون دنیا ،و میگن الان رو‌خوش باشیم اومدیم اون دنیا نبود به عرضش‌ون برسونم کاینات جهان هستی یه جوری چیده شده که جوابت رو همینجا میده،گاهی فقط چشمشون رو بسته اند و نمی‌خوان که ببینن.

کلی هم مثال با چشمام دیدم که میگم

آره نیست اگه عدالت بود من با شرایط خودم باید خوشبخت ترین بودم اما نیستم حسرت خیلی‌ خیلی‌ چیزای کوچیک ...

ببین همه چیزم نمیشه انداخت گردن دنیا یه سری چیزا انتخاب خودمونه مثل کار و ازدواج 

دنبال هرچی میدوم نمیرسم بهش ذره ای محبت تو دل مادرسوهرم ندارم اما مامانم زنداداشم رو بحدی دوس داره اصلأ میاد چایی می‌ذاره جلوس غذا میذاره اونم اصلأ تحویل نمی گیره من اما آنقد ارزش میدم به مادرشوهرم از همه چیز هم ایراد میگیره دلمو می‌شکنه

عدالت یعنی اینکه 

وقتی آقایی خواست دام های یه نفر رو بدزده و با تفنگ تهدیدش کرد و به قول خودش واقعا هم قصد نداشته شلیک کنه اما شلیک کرد و دام‌های طرف رو برد.

یکی پیدا شد و اون مرد رو به بیمارستان رسوند و تمام دام ها رو هم پس گرفتن و زمان زیادی نگذشت که تصادف کرد و دوتا پاهاش قطع کردن و راننده هم در رفت و هیچی دستش رو نگرفت.عدالت از این بیشتر ؟

ببین همه چیزم نمیشه انداخت گردن دنیا یه سری چیزا انتخاب خودمونه مثل کار و ازدواج 

من با مدرک لیسانس نتونستم برم سرکار اون با دیپلم رفته ازدواج هم عاقلانه ازدواج کردم اما خب از کجا بدانیم همسرمون در آینده رفتارش چطورع داداشمو ببینی فقط زن خودشو میبینع دم به دقیقه میگه عزیزم چع خوشگل شدی حالا من هرچی بپوشم ماه ترین بشم شوهرم نمیگه این حرفو

یه بار می‌رفتیم عروسی داداشم گفت شبیه جن سدی به زنش گفت وای عزیزم چه خوشگل شدی بخدا قسم تعریف نمیکنم منو زنداداشم اصلأ قابل مقایسه نیستیم هزااار برابر ازش سرترم

عدالت یعنی اینکه  وقتی آقایی خواست دام های یه نفر رو بدزده و با تفنگ تهدیدش کرد و به قول خودش ...

متوجه نشدم

به نظر من وجود داره خوبشم وجود داره  کلا نظر شخصی من به اون دنیا اعتقاد ندارم ،معتقدم هر کاری ...

پس چرا من جواب خوبیامو نمی‌گیرم عوض اون هرچی بدی و بی احترامی میاد سراغم