2777
2789
عنوان

لطفا کمک کنید

86 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من یه جفت عروس هلندی دارم که 3 تا جوجه دارن که بزرگترین جوجه شون 1 ماهشه

2 روزه ک جوجه هاشونو گزاشتن کف قفس الانم بزرگترینشون اومده بالای قفس روی چوب نشسته

ولی،نره (پدرش) میاد کناره این تاج سر بچشو دونه دونه میکنه الان فکر کنم 4 تاشو کنده بعد میندازه کف قفس

میشه لطفا اگه میدونید بگید چرا اینجوری میکنه؟اگه خطر داره واسه جوجه من باید چیکار کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه نمیدونی باید جداشون کنی 😑😑😑

جداشون نکنی همدیگه رو می‌کشن. کلا جوجه‌های طوطیسانان بعد از دون خور شدن مورد عنایت والدینشون قرار می‌گیرن

هدف اینه که مستقل بشن

خوب جداشون کن فردادمشم میکنه

اخه بیشتر نره بهشون غذا میده میگم اگه جدا کنم میترسم ماده بهشون غدا نده نمیدونم چیکار کنم الانم نره به جوجه عه میخاد نزدیک شه سرگرمش میکنم نمیزارم نزدیک شه

جداکن بعدچهل روز دونخور میشن سرلاک بده ولی حواست باشه خوب بدی که عفونت روده نگیره 

با بقیه جوجه ها کاری نداره فقط با این جوجه بزرگه مشکل داره پرهاشو میکنه 

پس جوجه رو جدا میکنم خودم بزرگش میکنم

ممنون بابت راهنماییت❤

با بقیه جوجه ها کاری نداره فقط با این جوجه بزرگه مشکل داره پرهاشو میکنه  پس جوجه رو جدا میکنم ...

حتما جداکن ولی حواست باشه من جوجمو سرلاک دادم نمیدونم سرکه هم یه قطرخ توسرلاکش میریختم باسرنگ میدادم اما نمیدونم چراعفونت گرفت دامپزشکی بردم عکس گرفت گفت عفونت روده داره داروهم دادولی دورازجون جوجه هات مرد😔