2777
2789
عنوان

به دوستم خیانت شده

198 بازدید | 10 پست

سلام دوستان میشه لطفا راهنمایی کنید دوستم جدیدا کشف کرده از طریق انیستا شوهرش با یکی چت میکنه ظاهرا تماس های تلفنی هم دارن ولی شوهرش حذفشون میکنه بنظرتون به شوهرش بگه یا بیشتر دلیل جمع کنه از چتا اسکرین گرفته ولی میگه میخوام تماسا رو بدونم

اللهم صلی علی محمد و آل محمد

اگر بدون دلیل با دیگران تماس تلفنی و چت داره و شغلی هم نیست یکم مشکوک هست 

اما اگر خیانتش کشف شد به یک روان درمانگری که اختلالات شخصیت کار می کنه ببرتش 

چون بیشتر خیانت ها از اختلال شخصیت میاد 

برای بهبود ارتباط شون هم زوج درمانگر 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر بدون دلیل با دیگران تماس تلفنی و چت داره و شغلی هم نیست یکم مشکوک هست  اما اگر خیانتش کشف ...

یعنی شوهرش رو ببره؟؟چون هنوز بهش نگفته که کشفش کرده

یعنی شوهرش رو ببره؟؟چون هنوز بهش نگفته که کشفش کرده

آره

درسته منظورم بود اگر کشفش کرد 

اما طوری هم نگه شوهره حدس بزنه که می خواد برای شوهره برند پیش روانشناس چون لجبازی می کنه و نمیاد 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

سلام روز و روزگاتون خوش عزیزدلم🍹😍

من مشاور خانواده ومشاور حقوقی هستم،بصورت آنلاین با چت و ویس در تموم پیامرسان ها(تلگرام،واتساپ،

روبیکا،ایتا،بله،سروش،گپ و آیگپ و ایمو)ارائه خدمات میدم حضورتون،

مشاوره خانواده 👨‍👩‍👦‍👦در زمینه حل اختلافات خانوادگی وزناشویی،آموزش همسرداری،

فرزندپروری،جذب همسر دلخواه،مهارت های افزایش اعتماد بنفس و عزت نفس😍

مشاوره حقوقی⚖ در حوزه خانواده:طلاق،مهریه،

نفقه،جهیزیه،حضانت،ولایت،ارث،نسب و دیگر مسائل مربوط به خانواده.

میتونین توی خونه زیر باد کولر یا گرمای بخاری بشینین و در حالیکه به کاراتون میرسین صدای مشاورتون و بشنوین😍

دیگه هزینه ایاب وذهاب نمیدین!🤩

دیگه نصف روز معطل نمیشین برای مراجعه حضوری🤩🤩

دیگه هزینه هنگفت نمیدین!!🤩🤩🤩

لیست حق المشاوره:

جلسه یکساعته خانواده👨‍👩‍👦‍👦۷۹ تومن

جلسه سی دقیقه ای خانواده ۵۹ تومن👨‍👩‍👦‍👦

جلسه ۱۵ دقیقه ای حقوقی⚖:۶۰ تومن

تنظیم انواع دادخواست،لایحه در اسرع وقت⚖: ۵۰ تومن😍😍😍

✅تازه حق المشاورتون رو میتونین بعد از اتمام جلسه‌مشاوره تون هم پرداخت کنین😍😍😍

آیدی من تو قسمت امضامه

اینم همراهم خدمتتون:

09199541937

آیدی کانالم در ایتا:

https://eitaa.com/moshavere_online

مشاورآنلاین سابقم کاربری۹۷مشاور آنلاین (مشاور خانواده ومشاور حقوقی) هستم،بصورت چت و ویس تو هر پیامرسانی باشید ارائه خدمات میدم حضورتون،بصورت ۲۴ ساعته حتی ایام تعطیل.مشاوره بصورت چت و ویس در پیامرسان های ایتا،روبیکا،سروش،بله،گپ،آیگپ،واتساپ وتلگرام آیدی در تلگرام:moshavere_onlineee                           آیدی در تمام پیامرسان های ایرانی:moshavere_onlinee                                    شماره همراهم: 09199541937                                 مشاوره خانواده  یکساعته ۷۹ تومن___مشاوره خانواده سی دقیقه ای۵۹تومن______مشاوره حقوقی ۱۵دقیقه ای ۶۰ تومن________تنظیم انواع دادخواست ولایحه فقط ۵۰ تومن                                              🎷  حق المشاورتون رو بعد از اتمام جلسه هم میتونین پرداخت کنین😍🤩🤩🤩                                                   لینک کانالم در ایتا که هرروز کلی نکات همسرداری،فرزند پروری،مهارت افزایش اعتماد بنفس مقابله با استرس و...میذارم نمونه واریزی ها و اسکرین شات رضایتمندی از جلسات مشاوره ام رو هم میذارم تا با خیال راحت بهم اعتماد کنین😍😍                                                          https://eitaa.com/moshavere_online

سلام عزیزم ببخش مزاحم شدم دیدم یجا نوشته بودید تو هفته ۳۶ بارداری کهیر زدی و خارش شدید داشتی

منم الان ۳۶هفتمه همینطورم دوقلوهم باردارم شکمم قرمز شده میخاره لای انگشتای دستم میخاره مچ پام میخاررره از چیه؟؟

بخدا اگر پیاممو دیدی جواب بده عزیزم بدجور کلافه شدم از خارش دارم میمیرم از شدتش😭😭

سلام عزیزم ببخش مزاحم شدم دیدم یجا نوشته بودید تو هفته ۳۶ بارداری کهیر زدی و خارش شدید داشتی منم ال ...

سلام عزیزم منم همین مشکل رو داشتم وتا وقتی که زایمان کردم همراهم بود ماست و پونه میزدم، اب سرد و پماد که اصلا یادم نمیاد چی بود وهمیشه یا ماکسی میپوشیدم ازاد یا بدون لباس بودم خلاصه اون موقعه دارویی خاصی بهم ندادن بنظرم برید دکتر شاید جدیدا دارویی تجویز میشه

سلام عزیزم منم همین مشکل رو داشتم وتا وقتی که زایمان کردم همراهم بود ماست و پونه میزدم، اب سرد و پما ...

منم همین مشکلو دارم دکتر گفت تا آخر باهات هس دیگ با همینا باید باهاش سر کنم تا خوب بشه.