2777
2789

بعد از محرم و صفر انشالله بله‌ برونمه و قراره یه صیغه محرمیت هم بخونیم تا عقد

میخواستم بدونم که هزینه ای که ما باید بکنیم چیا هست؟  

هزینه عاقد با ماست؟ 

داماد چه هزینه هایی میکنه ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتره بندازید گردن خودشون بگید رسم داریم

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

رسم با رسم فرق داره عزیزم..

برای ما اینطور بود لباس و آرایشگاه من با خودمون بود..داخل خونمون یه سری تزئینات انجام شد اونا هم با خودمون بود..

خانواده همسرم کل شیرینی و میوه مراسم رو آوردن و باقی وسیله ها که برای من شامل آینه و قرآن چادر روسری کله قند ست بله برون سبد گل کفش انگشتر نشون و پیراهن عقدم بود..

ما صیغه نخوندیم و عاقد نداشتیم

باشد که اشک بعدی شما...اشک شوق باشد...  
رسم با رسم فرق داره عزیزم.. برای ما اینطور بود لباس و آرایشگاه من با خودمون بود..داخل خونمون یه سری ...

جشن عقد و محضر چی اونا با کیه ؟ محضر هم با عروسه؟ 

واسه عقد چیا ما باید برای داماد بخریم

ممنون از راهنماییتون😂😂

یاح یاح یاح😂

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️
جشن عقد و محضر چی اونا با کیه ؟ محضر هم با عروسه؟  واسه عقد چیا ما باید برای داماد بخریم

ما جشن نداشتیم و عقدمون محضری بود فقط بخاطر کرونا..

اونم هزینه عکاس و آرایشگاه و محضر رو همسرم دادن..

چیزی که ما گرفتیم حلقه بود فقط..و سر عقدی که خانوادم هم به من دادن هم به همسرم..

خانواده همسرم هم علاوه بر حلقه زیر لفظی و سر عقدی دادن یه جعبه شیرینی هم گرفته بودن...همین

باشد که اشک بعدی شما...اشک شوق باشد...  

ما رسم داریم خانواده عروس لباس و آرایشگا برن پولشو خودشون بدن

خانواده دومادم فقط چادر انگشتر روسری عروس و شیرینی میارن 

همین 

کلا بله برون هامون خیلی ساده برگزار میشه 

کارآگاهان محترمه کاربری دست دو نفره💯🙄
جشن عقد و محضر چی اونا با کیه ؟ محضر هم با عروسه؟  واسه عقد چیا ما باید برای داماد بخریم

عزیزم اهل کجایید؟؟ هر شهر و هر قومیتی رسوم مختلفی دارن

ما ترک هستیم و اهل نجان

سمت ما رسم اینه که برای بله برون انگشتر، چادر، آینه و قرآن، شیرینی و میوه خانواده داماد میازن

خانواده عروسم که پذیرایی می کنن دیگه از مهموناشون

برای عقد هم حلقه، ساعت هر دو طرف می خرن اما لباس، کیف و کفش، هزینه آرایشگاه، محضر و... کلا به عهده داماد هست و شب عقد هم خونه عروس یه شام میدن که اونم هزینش به عهده خانواده داماد هست.

حالا بین ترک ها هم اختلاف نظر وجود داره نمی دونم دیگه شما اهل کجا هستین

انشاءالله که خوشبخت بشی عزیزم

پیچیده شمیمت همه جا ای شه بی سر....                 چون شیشه ی عطری که درش گم شده باشد....