2777
2789

دیشب جلوی دختر دو سال دو ماهم دعوای شدید کردیم با شوهرم، یعنی  بخداوندی خدا قسم من سکوت مطلق کردم و بچمو بغل کردم از این اتاق ب اون اتاق شوهرم دنبالمون داااااد و فحش و ... بچم زاااااار می‌زدا اون بی همه چیز ساکت نمیشد، بعدش کلی با دخترم بازی کردم بغل و ...‌ الانم خوابه ولی دلم داره آر غصه میییییترکه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشکال نداره عزیزم بچه دوساله چیزی یادش نمی مونه .. ما هم دیروز دعوا کردیم فقط خدا خدا کردم زودتر شنبه شه گم شه بره سر کار قیافه نحسشو نبینم

خودمعلی هرگز نمی بخشمت

چرا اینجا این مدلیه چرا شوهرا توو این سایت همشون مریضن دست بزن دارن , مگه ننه باباهاشون کیا هستن مگه کجا و چطوری تربیت شدن? مگن درس نخوندن مگه توو اجتماع زندگی نمیکنن ,مگه ١٠٠ سال پیشه به خودشون احازه چپین کارایی میدن,میشه لطفا ی توضیح کوچیک از بکگراند همسرتون بگین? ممنونمیشم

من شوهرم وحشی بشه یه وقتا قلق شو میدونم میخوام بدتر نشه بغلش میکنم بوسش میکنم میگم خیلی دوستت دارم عصبی نشو یعنی قشنگگگگ آب رو آتیش میشه ها آروم البته من واسه مواقعی که کارم بهش گیر اینجوری میکنم وگرنه منم پا به پاش میام حالا تو جلو بچه ات سعی کن یه جوری آرومش کنی با بغل و بوس اینا 

وایی خیلی زوبچه تاثیر بد میزاره خوب کاری کردی گلم منم جلو دخترم چنبار دعوای شدید کردیم الان تا یکم باشوهرم حتی باشوخی بلند حرف میینیم میگ مامان بابا میخاین دعوا کنید اگ دعوا کنید مث اووقتاخدا منو میبره پیش خودش میگ اینا دعوا میکنن بچشونو دوس ندارن من ببرمش پیش خودم دلم هزار تیکه شد شوهرمم دیگ بخاطر حرفاش دعوا نمکینه بخدا جوری شده باشوخی یکم بلند حرف نیزینم یهوو اشک میشه توچشاش میگ دارین دعوا مکیند دوس دارید من برم پیش خدا هرجیم میگم ن شوخی میکینم فایده نداره ک شوهرم میگ دیگ حتی برشوخی هم بلند حرف نزینم بچه خیلی گناه داره