2777
2789
عنوان

به نظر شما بهترین فاصله سنی بین بچه ها چند ساله؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 70 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرم خیلی آرومه فقط خیلی تنهاست دائم التماس میکنه بریم خونه عمه ش تا با بچه هاشون بازی کنه .به خاطر اون میگم امسال بیارم یا چند سال دیگه
فرشته کوچولوی قشنگ من خوش اومدی به دنیا ..خدایا شکرت به خاطر بچه هاااام
کلا میخوای دوتا باشن؟؟همون ۳یا۴سال خوبه یه نفر میشناسم چهاتا بچه داره اولی ۲۰ساله دومی۱۷ سومی هفت چهارنی چهارساله بنظرم اینجوری عااالیه....اما الان که دیگه همه ۲تا بیشتر نمیخوان
راز خلقت همه پنهان شده در عینِ علی ست. کهکشانها نخی از وصلهِ نعلینِ علی ست
من با برادرم11سال اختلاف سنی دارم خیلی خوبه به نظر من اون موقع من بزرگم بودم کمک مامانم میکردم الانم که ازدواج کردم مامانم تنها نیست بزار بچه ات بزرگشه از بزرگ شدن اینی که داری لذت ببری اون موقع که دلت دوباره بچه ی کوچیک میخواد بیار عجله ات چیه؟
به نظر من 8سال بهترین فاصله برعکس همه و روانشناسه،من نظرم 8ساله
همانا من مبعوث شدم برای تکمیل مکارم اخلاقی.(پیامبر اکرم) اللهم صل علی محمد و ال محمد. من پولدارترین آدم دنیا نیستم اما قطعا ثروتمندترینم
اتفاقا من و خواهرم و داداشم همین دیروز داشتیم درمورد بهترین فاصله سنی مناسب بچه ها حرف میزدیم و به این نتیجه رسیدیم که بهترینش اینه که یا زیر 5 سال فاصله سنیشون باشه یا بالای 10 سال. بدترینش 6 تا 9 ساله...