2777
2789
عنوان

چرا افسردگی من خوب نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3005 بازدید | 40 پست
ببخشید تراپی چی هست من اولش فقط وسواس فکری داشتم  شدید به وقتی وسواس خوب نشد ب این مریضی لعنتی ...

روانشناس و روان‌درمانی منظورمه عزیزم. وسواس فکری ریشه‌ش میگن اضطراب پنهانه که به صورت وسواس فکری خودش رو نشون میده. همین اضطراب خودش میتونه تبدیل به افسردگی بشه، وسواس فکری هم اون‌قدر اذیت‌کننده هست که باعث افسردگی بشه اصلا. شاید یه روانشناس خوب بتونه درکنار داروهایی که میخوری ریشه وسواس فکریت رو برات بشکافه و باز کنه و کمکت کنه کنترلش کنی یا حتی با تشخیصش تورو ارجاع بده پیش یه روانپزشک دیگه که داروهای مناسب‌تری بگیری و تاثیر اون داروهایی که روانپزشک میده با کار روانشناس چندبرابر بشه.

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
وسواس من خیلی شدیده از پا دراومدم با یه بچه

دارو استفاده نمیکنین من الان چند روز وسواس ولم نمیکنه یه چیزی بگم میخندی دیروز تو یه دونه تایپک امضای یه دونه کاربر خوندم امروز فکرش اومده تو سرم کدوم کاربر بود از صبح کل تایپک ها رو گشتم ولی پیداش نکردم الان فکرش نمیزاره بخوابم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دارو استفاده نمیکنین من الان چند روز وسواس ولم نمیکنه یه چیزی بگم میخندی دیروز تو یه دونه تایپک امضا ...

وااااا منم اینجوری ام !بخصوص چیزای منفی که درمورد دور از جون مرگ باشه باید پیداش کنم 

این یکی از وسواس هامه بقیش بگم اصلا افتضاح 

چقدر قشنگ توضیح میدین خودتون پزشک هستین

نه عزیزم😅 همسرم روانشناسه، خودش هم البته درگیر هست با افسردگی متاسفانه. آبدیده شدم😁

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "

دارو هرگز به تنهایی جوابگو نیست استارتر جان 

دارو سرپوشیه برای اینکه بتونید به زندگی عادی ادامه بدید اما به محض قطع شدن یا تحمل دارویی دوباره اون احساس برمی‌گرده 

باید روان‌درمانی انجام بشه و اون مشکل از ریشه حل بشه 

دارودرمانی و روان‌درمانی درواقع مکمل هم هستن 

برید پیش روانشناس کاربلد❤️ 

چون رود که مجبور به پیمودن خویش است... آزاد و گرفتارم، آزاد و گرفتار //  در تلاش برای زیستن و امیدواری، در بی آبی، بی‌برقی، هوای آلوده و بیماری قلبی... 

وااااا منم اینجوری ام !بخصوص چیزای منفی که درمورد دور از جون مرگ باشه باید پیداش کنم  این یکی ...

ب خدا خسته شدم هر چقدر می‌خوام بی خیال باشم اما نمیشه خدارو شکر شما فقط وسواس فکری دارین واقعا وسواس و افسردگی با هم واقعا از مرگ بدتر خدا خودش نجاتمون بده

نه عزیزم😅 همسرم روانشناسه، خودش هم البته درگیر هست با افسردگی متاسفانه. آبدیده شدم😁

تورو خدا ب منم کمک کن ب خدا دعا میکنم دعام واسه دیگران زود میگیره واسه خودم نه همسرتون هم دارو استفاده میکنم ه امکانش هست میشه بگین داروهاشون چیه

دارو هرگز به تنهایی جوابگو نیست استارتر جان  دارو سرپوشیه برای اینکه بتونید به زندگی عادی ادام ...

ب خدا هزینه ی روانشناس رفتن ندارم اینقدر دیگه تو این چند سال پول خرج کردم واسه دکترا خسته شدن

ب خدا هزینه ی روانشناس رفتن ندارم اینقدر دیگه تو این چند سال پول خرج کردم واسه دکترا خسته شدن

قبول دارم هزینه‌هاش واقعا بالاست اما به این فکر کنید که دارید برای مهم ترین داشته‌تون (روح و روانتون) هزینه می‌کنید و همه چیزهای دیگه زندگی رو تحت تأثیر قرار خواهد داد ❤️ 

چون رود که مجبور به پیمودن خویش است... آزاد و گرفتارم، آزاد و گرفتار //  در تلاش برای زیستن و امیدواری، در بی آبی، بی‌برقی، هوای آلوده و بیماری قلبی... 

تورو خدا ب منم کمک کن ب خدا دعا میکنم دعام واسه دیگران زود میگیره واسه خودم نه همسرتون هم دارو استفا ...

قبلا آسنترا میخورد عزیزم یه دوره، سرترالین، فلوکستین هیچ‌کدوم این‌ها جواب نداد براش. کلومیپرامین مصرف کرد یه دوره خیلی کوتاه که خیلی خیلی عالی بود برای وسواس فکریش اصلا از این رو به اون رو کردش اما چون یه مشکل چشمی داره نتونست دیگه ادامه بده قطعش کرد. الان جدیدا بوپروپیون تجویز کرده دکتر براش هنوز اون‌قدری استفاده نکرده ببینیم اثرش چیه.

فقط با قرص خوردن که افسردگی درمان نمیشه، باید بررسی کنید ببینید چه باورهایی به صورت ریشه در وجودتون ...

من وسواس فکری میاد تو فکرم یکسره فکر میکنم بعد افسرده میشم نه روانشناس نرفتم 

ب خدا اینقدر از شوهرم پول گرفتم دیگه روم نمیشه میگه تو یکسره مریضی

ای بابا 🥲