2777
2789
عنوان

از شدت عذاب وجدان نمیتونم بخوابم پسرم به اندام تناسلیش دست میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 6974 بازدید | 110 پست
ممنونم از همدلیت    توی نت نوشته بچه ها به این درد عادت میکنن و فکر میکنن ماهیت ادرار کرد ...

کی ختنه کردی؟ پسر من بعد ختنه چسبندگی پیدا کرد نمیتونست ادرار کنه نازک بلند ادرار میکرد 

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرم وقتی نی نی بود یعنی یکی دو ماهه همیشه قبل جیش گریه میکرد بعد جیش آروم میشد به هر کی میگفتم یه ...

دقیقا پسر منم همین بود بعد ختنه اینطوری شد 

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.
میشه راجبه شتاب داشتن ادرار یه کم توضیح بدید من نفهمیدم

وقتی روی سنگ توالت دقیقا سر جایی که باید بشینه میشینه ادرار باید داخل سنگ بریزه نه بیرون و در و دیوار ، حتی بعضی ها ادرار بچه تا روی صورتش هم میاد در این حد گرفتگی داره 

جریانش هم نباید تیز و بلند باشه 

تیکه تیکه هم نباید بیاد ، پسر من از وقتی دارم دقت میکنم دو دفعه تیکه تیکه ادرار کرده یعنی ممکنه همیشه تیکه تیکه نباشه گاهی اوقات تیکه تیکه باشه ولی مجرای ادراری تنگ باشه 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
پسرم وقتی نی نی بود یعنی یکی دو ماهه همیشه قبل جیش گریه میکرد بعد جیش آروم میشد به هر کی میگفتم یه ...

دقیقا من یکسال به شوهرم میگفتم میگفت چیزی نیست طبیعیه بعد یکسال بردمش دکتر گفت تنگی مجاری داره اصلا شوهرم ترسیده بود وقتی دکتر این حرفو زد

خدا هست❤️

حالا من ناراحتم از اینکه دکتر موقع ختنه پوست زیادی رو برداشته روش ختنه حلقه بود

نگرانم آینده مشکل براش پیش بیاد

منم پسرمو تازه از پوشک گرفتم الان همش به اندامش دست میزنه امیدوارم مشکلی نداشته باشه

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که چشمانتان ندیده
دقیقا پسر منم همین بود بعد ختنه اینطوری شد 

یعنی میگی از ختنه بوده ؟ 🤔🤔

پسر دومم رو دقیقا یه ماه پیش بردم همون دکتر و با همون روش

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻