2777
2789

بچه‌ها ما یه باغ از پدر شوهرم ارث بردیم که یه چاه شریکی با عموی شوهرم داره بعد مرگ پدرشوهرم پسر عمو نمی‌خواست سهم چاه ما رو بده کلی سند جعل کرد شاهد دورغی آورد ماهم جوون و بی تجربه و بی پول با کلی بدبختی سال نودویک شکایت کردیم حتی پول تمبر دادخواست رو نداشتیم به بدبختی جور کردیم همه میگفتن نمی‌تونید بگیرید ول کنید اما شوهرم پیگیری کرد و چاه رو گرفت با شصت میلیون خسارت و هزینه وکیل و دادرسی که باز پس. عموش خسارتو نمی‌داد و شوهرم حکم جلب براش گرفت امروز مامور رفت از سر شالیزار بردش زندان 

خیلی سرمون بلا آورد خیلی اذیت شدیم می‌دونم حقشه اما چون پیره  سنش بالاست دلم میسوزه براش ابروش رفت

دیگه این زندان عوارص حق خوری از بچه های مردمه

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بدم از ادمای مفت خور میاد دلت برا چیش میسوزه حقته اونم قانع به حقش باسه

۱۴۰۲/۱۱/۲۱ ساعت ۱۲:۰۰ دقیقان وقتی ک داشت اذان میداد فرشته کوچولوم وارد زندگیم شد .انشالله حس مامان شدن قسمت همه منتظرا من ۳ سال منتظر بودم دوست داشتی تاپیک معجزه مامان شدن منو بخون شاید بدردت خورد دوست خوبم 🙇‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه این زندان عوارص حق خوری از بچه های مردمه

خیلی اذیت کرد 

دوبار نهال کاشتیم از بی آبی خشک شدن 

خیار کاشتیم وقتی تشنه بودن برگاشون زرد شده بود اشکم اومد به شوهرم گفتم تو رو خدا دیگه هیچی تو باغ نکار وقتی میبینم اینا از تشنگی میمیرم انگار بچه م داره جون میده

کسی که به دیگران تهمت میزنه و شاهد دروغی میبره و پای مردم رو به دادگاه به ناحق باز میکنه  باید فکر عواقب کارش هم باشه  وگرنه بازم تکرار میکنه اگه ادب نشه

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

خیلی سن بالاست حدود هفتاد سالشه  پسرش پیام دادبه شوهرم بیا حلش کنیم گرچه من بابای خودمو می‌شنا ...

اونموقع که پدرش دزدی میکرد نمیتونست بیاد بگه حلش کنیم؟  امثال این آدما به پُستم خوردن  دقیقا وقتی میخوای از حقت دفاع کنی با وقاحت یادشون میاد که بگن حلش کنیم 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

دلت واسه اینجور آدما نسوزه واسه خودتون بسوزه(به بدی نگفتم ناراحت نشی)

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
کسی که به دیگران تهمت میزنه و شاهد دروغی میبره و پای مردم رو به دادگاه به ناحق باز میکنه  باید ...

ادب که نمیشن 

کلا معروفن به کلاهبرداری و دزدی 

فک کن برنجایی که تو شالیکوبی زیاد میمونم و تغییر رنگ میدن رو به قیمت خیلی پایین میخوره می‌بره تهران و شهرهای دیگه با عنوان برنج طلایی میفروشه در صورتی اون برنج اصلا کیفیت ندارم اسمشونم گذاشته برنج طلایی

مال دنیا ارزش نداره به نظرم این باغ شما و اون پیر مرد قبل شما برا کس دیگه ای بوده دور از جونتون بعد ...

اره بهترین کار همینه من دوست ندارم قضیه کش پیدا کنه بالاخره چشممون تو چشم هم میوفته

اونموقع که پدرش دزدی میکرد نمیتونست بیاد بگه حلش کنیم؟  امثال این آدما به پُستم خوردن  دقی ...

اره شوهر بیچاره م ده نفر رو واسطه کرد گفت حق منو بدین ندادن الان حالا همونا رو واسطه کردن که شوهر من بگذره 

اره شوهر بیچاره م ده نفر رو واسطه کرد گفت حق منو بدین ندادن الان حالا همونجا رو واسطه کردن که شوهر م ...

اینجور آدما همیشه همینن. اگه آدم کوتاه بیاد وقیح تر میشن. خدا نگذره ازشون که فقط دردسر درست میکنن