2777
2789

امشب اومدم خونه مامانم خوابیدم دقیقا اومدم سرجای بابام خوابیدم دلم داره میترکه که دیگه نیست دلم بغلشو میخواد 😔😔😔😔

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهییی:)))‌.منم تزس از دست دادن خانوادمو دارم..خبلی مبترسم..چندسالشون بود؟ روحشون شاد قشنگم..غصه نخو ...

۶۴ سالش بود عزیزم سکته مغزی و قلبی کردن😔 

داغونم...نمیتونم بپذیرم این اتفاق رو. 

ایشالا که پدر و مادرت همیشه سالم و سلامت باشن گلم غصه الکی نخور از بودنشون لذت ببر

۶۴ سالش بود عزیزم سکته مغزی و قلبی کردن😔  داغونم...نمیتونم بپذیرم این اتفاق رو.  ایشالا ...

مرسی فداتشم..مطمئن باش جاشون بهشته نفس‌.میدونم.پذیرفتن ایتطور اتفاقات بسیییییاررررر سخته.ببخصوص براشما ک پدرتون بوده.نمیتونم غصع نخورم.از غصه میمیرم همیشع تصور میکنم روزی ک خانوادم فوت کردن و تشییع جنازشون هس😭😭 البته دور از جونشون😭😭خیلی سختهه

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
خدا رحمت کنه پدرتو...غم سنگینیه

ممنون گل جان،ما خیلی بچه بودیم مامانم ۳۰ساله بود خیلی داغ بزرگیه،ولی این و از من ب یاد داشته باش ک داغش هیچ وقت سردنمیشه ولی شماها خودتون و داغون نکنید چون زندگی یه آدم سرحال و امیدوار میخاد نه آدم افسرده ک همش تو گذشته سیرمیکنه،اگ بخای ب سوگواری ادامه بدی واقعا زندگیت مختل میشه،تجربه خودم این بوده عزیزم

مرسی فداتشم..مطمئن باش جاشون بهشته نفس‌.میدونم.پذیرفتن ایتطور اتفاقات بسیییییاررررر سخته.ببخصوص براش ...

ممنون عزیزدلم خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه 😔🙏 دعا کن خدا به دلم آرامش و صبر بده ممنونم وقت گذاشتی و اومدی🌺🙏

ممنون گل جان،ما خیلی بچه بودیم مامانم ۳۰ساله بود خیلی داغ بزرگیه،ولی این و از من ب یاد داشته باش ک د ...

مرسی عزیزم بله درست میگی خیلی خودمو سرپا نگه میدارم به خاطر همسرم مادرم بچم و اطرافیانم ولی بعضی وقتا واقعا دیگه نمیتونم...😔

مرسی عزیزم بله درست میگی خیلی خودمو سرپا نگه میدارم به خاطر همسرم مادرم بچم و اطرافیانم ولی بعضی وقت ...

درکت میکنم،ولی با غصه خودت و داغون کردن اشتباهه محضه،دلت گرفت قرآن بخون براشون و دعکن ب آرامش برسن خودتم گریه کن آروم شدی دیگ سوگواری و تموم کن،نذار افسرده بشی ک دور از جونت زندگیت خراب میشه

درکت میکنم،ولی با غصه خودت و داغون کردن اشتباهه محضه،دلت گرفت قرآن بخون براشون و دعکن ب آرامش برسن خ ...

باشه چشم ممنونم ازت دوست مهربونم 🙏🥺