2777
2789
اینجوری نمیشه  یکی باید باشه بشینه کنارت بزنه رو شونت بگه چه مرگته دیوونه بعد محکم بغلش کنی ...

حرف حق جواب نداره

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خیلی دوسدارم ولی هیچکس نمیتونه اون حجم از غم اون حجم ازتنهایی واون حجم از حسای بدیوک تووجودم هستودرک کنه حتی اگرم بتونه نمیتونه هیچکاری برام بکنه....

چنان تنهایه تنهایم که انگارنیستم باخود...

سلام روز و روزگاتون خوش عزیزدلم🍹😍

من مشاور خانواده ومشاور حقوقی هستم،بصورت آنلاین با چت و ویس در تموم پیامرسان ها(تلگرام،واتساپ،

روبیکا،ایتا،بله،سروش،گپ و آیگپ و ایمو)ارائه خدمات میدم حضورتون،

مشاوره خانواده 👨‍👩‍👦‍👦در زمینه حل اختلافات خانوادگی وزناشویی،آموزش همسرداری،

فرزندپروری،جذب همسر دلخواه،مهارت های افزایش اعتماد بنفس و عزت نفس😍

مشاوره حقوقی⚖ در حوزه خانواده:طلاق،مهریه،

نفقه،جهیزیه،حضانت،ولایت،ارث،نسب و دیگر مسائل مربوط به خانواده.

میتونین توی خونه زیر باد کولر یا گرمای بخاری بشینین و در حالیکه به کاراتون میرسین صدای مشاورتون و بشنوین😍

دیگه هزینه ایاب وذهاب نمیدین!🤩

دیگه نصف روز معطل نمیشین برای مراجعه حضوری🤩🤩

دیگه هزینه هنگفت نمیدین!!🤩🤩🤩

لیست حق المشاوره:

جلسه یکساعته خانواده👨‍👩‍👦‍👦۷۹ تومن

جلسه سی دقیقه ای خانواده ۵۹ تومن👨‍👩‍👦‍👦

جلسه ۱۵ دقیقه ای حقوقی⚖:۶۰ تومن

تنظیم انواع دادخواست،لایحه در اسرع وقت⚖: ۵۰ تومن😍😍😍

✅تازه حق المشاورتون رو میتونین بعد از اتمام جلسه‌مشاوره تون هم پرداخت کنین😍😍😍

آیدی من تو قسمت امضامه

اینم همراهم خدمتتون:

09199541937

آیدی کانالم در ایتا:

https://eitaa.com/moshavere_online

مشاورآنلاین سابقم کاربری۹۷مشاور آنلاین (مشاور خانواده ومشاور حقوقی) هستم،بصورت چت و ویس تو هر پیامرسانی باشید ارائه خدمات میدم حضورتون،بصورت ۲۴ ساعته حتی ایام تعطیل.مشاوره بصورت چت و ویس در پیامرسان های ایتا،روبیکا،سروش،بله،گپ،آیگپ،واتساپ وتلگرام آیدی در تلگرام:moshavere_onlineee                           آیدی در تمام پیامرسان های ایرانی:moshavere_onlinee                                    شماره همراهم: 09199541937                                 مشاوره خانواده  یکساعته ۷۹ تومن___مشاوره خانواده سی دقیقه ای۵۹تومن______مشاوره حقوقی ۱۵دقیقه ای ۶۰ تومن________تنظیم انواع دادخواست ولایحه فقط ۵۰ تومن                                              🎷  حق المشاورتون رو بعد از اتمام جلسه هم میتونین پرداخت کنین😍🤩🤩🤩                                                   لینک کانالم در ایتا که هرروز کلی نکات همسرداری،فرزند پروری،مهارت افزایش اعتماد بنفس مقابله با استرس و...میذارم نمونه واریزی ها و اسکرین شات رضایتمندی از جلسات مشاوره ام رو هم میذارم تا با خیال راحت بهم اعتماد کنین😍😍                                                          https://eitaa.com/moshavere_online