2777
2789

قرار بود آخر هفته بریم خونه پدر همسرم، نمی دونستم عید قربان هست تقریبا یک‌ماه پیش برنامه گذاشتم. بعد فهمیدم عید قربان هست و پدرم قربانی داره و کلی هم بهمون زنگ زدن گفتم‌میریم اونجا بعد ناهار  بریم شهر شما. 

روز عید قربان حاضر شدیم بریم خونه پدرم فیلم درآورد نمیام  و..داستان. منم کلی بهش حرف زوم و تنها رفتم. بعدش هم بهش پیام دادم هرچی تو دلم بود رو گفتم.

من بک‌ماهه به خانواده اش گفتم‌میخوام بیام اونجا، یکی ش ن زنگ نزد بگه منتظریم یا کی میاین و از این حرف ها.

خانواده خوش قولی نیستن بگی حالا گفتم میام و نرم چی شده، خودشون هزاربار میگن میام و نمیان.

حالا آقا قیافه گرفته. امروز سعی کردم باهاشحرف بزنم بدتر دعواکرد و حرف وحدیث.

میگه تو گفتی مادرت فلان، گناه من‌چیه مادرش هر روز داستان داره. اون کو چبک ترین کوچیک‌ترین‌چیزی ببینه بهش هم ربط نداشته باشه ول کن نیست و میگه بعد من توهین ها رو نگم!!

حال‌ام که به بابام پیام داده به خانواده ام حرف زده و... طلاق میخوام

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پدرتون چی گفتن  چقدر بچس شوهرتون

نمی دونم ولی دیشب گفت خیلی تند نوشته برنگرد خونه ات.

الکی گفتم نه عصبانی بوده مهم نیست‌و... و برگشتم. چندبار گفت نرو.

نمی دونم چی جواب داده فقط گفت که گفتم زندگی مشترک دعوا داره

همین الانم زر مفت زده اگه از بابات تو دهنی نخوره یه دفعه دیگه باز بهانه گیری میکنه

ای بابا شما هم دیگه جو ندید، فکر میکنی باباش یه کاری کنه اون صد برابر تلافی نمیکنه. تو دهنی واسه زمانی هست که دیگه به اون زندگی برنگرده. 

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
اسی چندسالتونه؟ خیلی بچگانه رفتار میکنید جفتتون. 

من خیلی دندون دو جیگر گذاشتم ولی وقتی یادم‌میفته همین آدم به خاطر حرف مادرش بهترین روزهام رو خراب کرده آتیش میگیرم. برادراش زن گرفتن اجازه نمی دن‌مادرش نفس بکشه. من سطح اجتماعی و مالی خانواده ام خیییلی از جاری هام بالاتره  به من که شامل یه جای خیلیتاپ هستم میگفتن نخور نپوش و برام هیچ هزینه ای نکردن بعد برای این‌جاری های که یه دست لباس خونه پدرشون نداشتن هرچی داشتن رو دادن.