2777
2789

من تو جریان مهریه گرفتن از شوهرم،که یه بچه هم دارم،دو سال عمرم رو رو پرونده گذاشتم که به نتیجه برسه،وکیل لاشخور و حرومزادم،این وسط از شوهرم رشوه گرفت،من موندم و یه بچه ،شش سال عمر هدر رفتم،هیچ وقت نمیتونم بگذرم

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی بچه بودم  یکی پولم خورد یادش رفت بده 

مبلغ ناچیزی هم بود🤣 بعد 

تو نامزدی طلاق گرفت 

😐😐من خوشحال نشدم ولی خب اصلا شاید واس خاطر من نباشه

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

برای ده سال محیط کارم حقم خوردن...ولی چیزی پس ندادن گردنشون کلفترم شد

چه بد،خیلی سخته واقعا

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.

بله برادر شوهرم حق شوهرمو خورد ولی به جایی رسید که مجبور شد فرش زیرپاش رو هم بفروشه تا از دست طلبکارانش نجات پیدا کنه...خیلی ظلم کرد در حق ما ۲۶میلیون به پول سال۹۷گرفت از شوهرم قرار بود ۳ماهه پس بده نداد و کلا زد زیرش 

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
بله حقمون رو خوردن و روز به روز چاق تر و سفید تر و خوشگل تر میشن

نگو اینطوری،واقعا امید دارم تقاص حقه بازیش رو بده،بدجور ضربه خوردن

نگو اینطوری،واقعا امید دارم تقاص حقه بازیش رو بده،بدجور ضربه خوردن

خوردم

خودم تاوان دادم که اون نداد

چه بد،پس،قضیه بد مکن از گردش دوران بترس چی میشه