2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط نماز نخوندنش نیس غسلتم اشتباهه بانو یعنی غسل جنابت یا حیض گردنت باشه بری غسل کنی. درست نیس ...

من به این چیزا عقیده ندارم نجس و پاک بودنتو واسه خودت نگه دار 

من به این چیزا عقیده ندارم نجس و پاک بودنتو واسه خودت نگه دار 

من وظیفه مه که حکمشو بگم

حالا عقیده نداری مشکل خودته

اگه همین قد که به فک زیبایی ظاهرتی، به زیبایی روحت توجه میکردی خوب بود. 

خلاصه اگه دیدی حال خوبی نداری یا هی واست مشکل پیش میاد یکی از دلایلش همین نجس بودن بدنته. چون کائنات از طرفت انرژی منفی میگیرن. و از اونجایی که هر عملی، عکس العملی داره. اونام بهت انرژی منفی میدن

من وظیفه مه که حکمشو بگم حالا عقیده نداری مشکل خودته اگه همین قد که به فک زیبایی ظاهرتی، به زیبایی ...

زیبایی روح به این چیزا نیست کسی که نماز میخونه باید اینارو رعایت کنه نه کسی که این اعتقاداتو نداره

عقیده مذهبی نداشتن مشکل نیست یه انتخابه به کسی هم ربطی نداره من چه اعتقاداتی دارم همونجور که به من مربوط نیس تو چه اعتقاداتی داری

خداروشکر اونقد رابطم با خدا محکمه که نیازی به توصیه های شما ندارم

موفق باشید و ایشالله یاد بگیرین اعتقادات خودتونو به کسی تحمیل نکنید🌷

زیبایی روح به این چیزا نیست کسی که نماز میخونه باید اینارو رعایت کنه نه کسی که این اعتقاداتو نداره ...

اگه هر کی هر کاری کرد وبهش تذکر ندیم، پس چرا خدا گفته امر به معروف و نهی از منکر کنیم

در ضمن من عقایدم رو به کسی تحمیل نکردم. دقت کن عقاید خودم رو بهت تحمیل نکردم

بلکه حکم همون خدایی  که میگی رابطه محکمی باهاش داری رو بهت گفتم

چطور خدا رو دوست داری ولی مهم ترین چیزی که ازت میخواد رو انجام نمیدی؟؟ و نماز نمیخونی

ان شاءالله خدا خودش همه ما رو به راه راست هدایت کنه

موفق باشی

یاعلی...