2777
2789
عنوان

افتادن خط سیاه روی صفحه ی ال ای دی

463 بازدید | 12 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر چند شب پیش پسرم با آبپاش رو صفح ی تی وی آب پاشید.من اون لحظه پاکش کردم و سریع خاموشش کردم.اما دوساعت بعد که شوهرم برگشت روشنش کرد من اصلا یادم نبود بعد یه ربع یه خط باریک عمودی افتاد توش کسی هست که این مشکل پیش اومده براش درست میشه؟

۵۵اینچ ال جی

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای دقیقا پسر منم زده به تی وی یه خط افقی افتاده توش درست میشه؟ 

نمیدونم منم اومدم ببینم کسی همچین مشکلی داشته؟

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
نوار آدرسش سوخته اون قسمت سیاه سیاه شده اون خط؟

به یه خط سیاه اندازه ی مو.یه خط ابی هم هست که گاهی میاد گاهی میره.الان بعد چند روز روشن کردم 

بنظرتون از چی میت

شوهرم تعمیر میکنه الان خونه نیست اومد میپرسم ازش دقیقا چشه

فدات بشم ممنون میشم عزیزم

خواهش میکنم عزیزم

بی زحمت اینم سوال کنید.

من یه به نمایندگی که زنگ زدم گفت باید بره زیر دستگاه ازهمسرتون سوال کنید ممکنه چه جاهاییش ایراد پیدا کرده باشه.چون واقعا برامون سخته یه تلویزیون دیگه بخریم.اگر بدون درست کردنش استفاده کنیم بیشتر میشه آسیب دیدگی

عزیزم همسرم گفت از نوار آدرسشه اون یه خط که میگی افتاده اون نوار آدرس ولتاژ نمیرسه اگرم درستش نکنی ه ...

مرسی که پرسیدی عزیزم پس یعنی قابل درست شدن هست؟

هزینهدش چقدره؟احتمالش هست اگه یه ماه روشن نکنم درست بشه؟اخه تو چند تا تاپیک مشابه جستجو کردم چند نفر میگفتن خودبه خودبعد یه مدت رفع شده.واینکه اگر بخایم درست کنیم هزینه ش حدودی چقدره؟نمایندگی میگفت حداقلش سه و نیم

مرسی که پرسیدی عزیزم پس یعنی قابل درست شدن هست؟ هزینهدش چقدره؟احتمالش هست اگه یه ماه روشن نکنم درست ...

نه خود بخود درست نمیشه که

میگیرن دیگ هرچی تیغشون ببره میگیرن اگه کرج بودی یه نگاه مینداحت واست شوهرم این رقما نمیگیره