2777
2789

از دست خانوادم از دست لعنتی های دورم دیگه اسم خدارم نمیبرم چون منو نمیبینه اصلا وجود داره؟؟؟؟؟؟؟؟ ارهههه هستی؟ اگه خدایی چرا برای من نیستی چراااا😭 چرااااا چرا به دادمون نمیرسی😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیشدههه

اینکه روانی شدم از دست همه اطرافیانم اینکه از روزی که به دنیا اومدم خونمون دعواست جنگه جنگه اعصابه همین باعث شده دیوونه بشم روان واسم نمونده مگه من چه گناهی کردم نمیتونین زندگی کنید غلط میکنید بچه دار میشید

اینکه روانی شدم از دست همه اطرافیانم اینکه از روزی که به دنیا اومدم خونمون دعواست جنگه جنگه اعصابه ه ...

ای جان.مستقل شو کار کن پول که دستت اومد خونه جدا بگیر بعد با شخصی که بهش علاقه داری ازدواج کن راحت شو😄

گلم چند سالته درس بخون شاغل شو شرایط درس خوندن نداری برو یه کاری برای خودت پیدا کن مثل فروشندگی منشیه چیزی حداقل یه تایم کوتاهی خونه نیستی راحتی 

منم شرایط تو رو داشتم من از دستشون به ازدواج پناه بردم تنها راه فرارم بود😔

بگو شاید بتونیم کمک کنیم

همش خونمون شده دعوا دعوا دعوا فحش فحش فحش بی آبرویی تو جمع داد و بیداد امروز خواهرامو بردم شهربازی بلایی سرم آوردن وسط جمع داد و بیداد اینقدر حس شرمندگی میکردم خواهرم روانیه به تموم معنا مامانم سر زبونش افتاده طلاق طلاق الانم رفتیم شهربازی برگشتیم خونه مامان بزرگم اونجا یکی افتاد دنبالمون به نگهبان گفتیم بیرونش کنه تا برگشتن به همه گفتن چه اتفاقی افتاده آبرو واسمون نزاشتن😭

خب چرا نمیری سرکار حتی با حقوق کم؟همینکه روزی چند ساعت از خونه دور میشی و پول توجیبی داری بازم خوبه

نمیزارن تنها راه نجاتم دانشگاست دعا کنید امسال بتونم برن دانشگاه یه شهر دیگه بخدا که دیگه جونی واسم نمونده خیلی ناراحتم همش چشام خیسه اشکه😭