2777
2789

بچه ی اولمه هیچ تجربه و حتی تصوری ندارم

ایشالله دنیا  که اومد باید چیکار کنم؟

چجوری بخوابونمش؟

کلا قلق بچه داری چیه؟

هررررررر چیزی که فکر میکنی مهمه و به دردم میخوره بهم بگو❤

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧

ببین وقتی به دنیا اومد همه چی رو یاد میگیری نوزاد ها باهم فرق میکنن . فقط بشین گردنشو بو کن خدای من بوی بهشت میده سرتاسر آرامش وجود تو میگیره من این کارو میکردم تک تک سلولای بدنم آروم میشدن

شازده کوچولو پرسید : غمگین تر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه ، چیه؟ روباه گفت : بری و کسی متوجه نشه! 

اگر بچه خوب و ارومی میخوای خودت خوب و اروم باش..‌

حتی اگر اوایل بچه داری نتیجه ندیدی صبر کن وقتی اقتضائات سنش تموم بشه میبینی که بچه کاملا شبیه خودت شده ...

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین وقتی به دنیا اومد همه چی رو یاد میگیری نوزاد ها باهم فرق میکنن . فقط بشین گردنشو بو کن خدای من ...

دقیقا خیلییی بوی خوبی میدن😭❤

من عااااشق نوزادم

اما خب استرسشو هم دارم اخه خیلی نرم و کوچیک میشن چجوری قراره بغلش کنم

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧
اگر بچه خوب و ارومی میخوای خودت خوب و اروم باش..‌ حتی اگر اوایل بچه داری نتیجه ندیدی صبر کن وقتی اق ...

یعنی موقع بهونه گیری هاش اروم باشم؟

من حس میکنم اونموقع ها ک بچه بزرگ تره راحت تره

از اوایل میترسم موقعی ک دنیا میاد و خیلی کوچیکه

همش میگم شبارو کامل بیدار بمونم همش چک کنم 

صبر . این چیزیه ک حتما باید داشته باشی و همیشه هم جوابش مثبته در غیر اینصورت بدجوری عذاب وجدان و حس ...

درسته خیلی دیدم این مورد رو تو همین سایت 

زیاد روش حساس نباش

من خیلی حساسیت داشتم روش

اجازه ندادم خودش بعضی از مسائل رو تجربه کنه

الان یه بچه ی فوق العاده وابسته 

ولوس شده 

با بچه هاهم دعوا میکنه

یک عدد اردیبهشتی جیگر😆😆
دقیقا خیلییی بوی خوبی میدن😭❤ من عااااشق نوزادم اما خب استرسشو هم دارم اخه خیلی نرم و کوچیک میشن چ ...

کسی میاد کمکت؟ اگه بیان که قشنگ یادت میدن چیکار کنی بهت زیاد امیدواری نمی‌دم چون اولش واقعا استرس اوره هی گردنش کج میشه دست و پاش آویزون میشه 😆😆 آدم میترسه

شازده کوچولو پرسید : غمگین تر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه ، چیه؟ روباه گفت : بری و کسی متوجه نشه! 
زیاد روش حساس نباش من خیلی حساسیت داشتم روش اجازه ندادم خودش بعضی از مسائل رو تجربه کنه الان یه ب ...

فکر کنم منم ازین دسته ادما بتشم ک خیلی حساسن

از اوایلش یکم بهم بگو

وقتی ک تازه دنیا میاد سخت میشه؟ همش نگران اینم شب من بخوابم کسی حواسش بهش نباشه

کسی میاد کمکت؟ اگه بیان که قشنگ یادت میدن چیکار کنی بهت زیاد امیدواری نمی‌دم چون اولش واقعا استرس او ...

اره مامانم اینا میاد

اما نمیدونم چه حسیه که انگار ب هیچکس اعتماد ندارم میخوام خودمم مواظب باشم نمیدونم همچین حسی دارم

دقیییقااا

دوستم بچش جدیدا دنیا اومده هفته میش رفتم‌ملاقات بچه رو برمیداشت گردنش میوفتاد دستاش میوفتاد دلم ی جوری میشد

بچه اونقدر فهمو درکش زیاده که حد نداره پس حواست به حرفو گفتارو کارایی که میکنی باشه و محیط و اطرافیا ...

اررره درسته ، بچه هرچیو ک ببینه انجام‌میده بعد میگیم که چرا اینجوری شد

یعنی موقع بهونه گیری هاش اروم باشم؟ من حس میکنم اونموقع ها ک بچه بزرگ تره راحت تره از اوایل میترسم ...

اره موقع بهونه گیریها که خیلی مهمه آروم باشی ولی منظورم در همه حال بود ...

نه اونقدر به خودت سخت نگیر که شب بیدار بمونی

خودت اتوماتیک موقع نیازهاش بیدار میشی نگران نباش..

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)