بچم چند وقته هی پشت سر هم سرما میخوره قبل عید یه شیش روز تب کرد 39درجه بابد بختی یخده کم میشد باز 39به بالا .حالا دوباره این تب شروع شده خسته شدم دیگه بخدا
خدایا چی میشد حداقل منو توو این ترکیه که بغل گوشمونه می آفریدی؟!!😏اینکه بخوام موهامو دم اسبی ببندم و یه پیرهن دخترونه گل گلی بپوشم و برم دوچرخه سواری خواسته زیادیه؟!!😑یعنی باید این فانتزیای کوچیک دست یافتنی رو هم به گور ببرم:((((...
💃💃💃
خدایا چی میشد حداقل منو توو این ترکیه که بغل گوشمونه می آفریدی؟!!😏اینکه بخوام موهامو دم اسبی ببندم و یه پیرهن دخترونه گل گلی بپوشم و برم دوچرخه سواری خواسته زیادیه؟!!😑یعنی باید این فانتزیای کوچیک دست یافتنی رو هم به گور ببرم:((((...
💃💃💃
پسر منم دقیقا همین مریضی و گرف، الان پسر جاریمم همین ویروس و گرفته تو یه شهر دیگه ، تو بهار معمولا حساسیت و ویروس هست، ما که یه شبانه روز دویدیم و می خواستن بستریش کنن و کلی آزمایش گرفتن متخصصین محترم اطفال و غیره و بعدش ٢ نصف شب بچه رو دستم خوابش برد گفتن این بی حال شده و دور از جونش مشکوک به مننژیت و باید آب کمرشو بگیریمو و ... و چه فیلما سرمون در نیاوردن و آخرش یه دکتر عمومی یه آمپول تب بر براش زد خوب خوب شد ، خدا خیرش بده
میشه لطفا برا شادی روح مامانم و دخترم صلوات بفرستید،ممنونم🙏🏻🌸دخترمو خدا ۹۸/۱/۱ سالم و سلامت بهم عیدی داد و ۹۸/۱/۳ ازم گرفت و برد پیش خودش(پرشک قانونی علتشو رفلاکس شیر اعلام کرد )، اسمشو سالی گذاشته بودم فک کردم مث معنی اسمش عمرش طولانی میشه اما اینجور نشد...خدایا آدما هم به هم عیدی میدن پس نمیگیرن چه برسه به تو که خدایی، حکمتتو شکر...
💃💃💃
پسر منم چندماه پیش تب شدید میکرد با شربت واینا پایین نمیومد بردم دکتر براش آمپول تب بر تجویز کرد فوری قطع شد تبش
💃💃💃
من که گفتم بسر من همینجوری شد با همین علایم فقط با آزیتررمایسین خارجی که دکتر براش نوشت خوب شد، استامینوفن اصلا تبشو پایین نیاورد
میشه لطفا برا شادی روح مامانم و دخترم صلوات بفرستید،ممنونم🙏🏻🌸دخترمو خدا ۹۸/۱/۱ سالم و سلامت بهم عیدی داد و ۹۸/۱/۳ ازم گرفت و برد پیش خودش(پرشک قانونی علتشو رفلاکس شیر اعلام کرد )، اسمشو سالی گذاشته بودم فک کردم مث معنی اسمش عمرش طولانی میشه اما اینجور نشد...خدایا آدما هم به هم عیدی میدن پس نمیگیرن چه برسه به تو که خدایی، حکمتتو شکر...