2777
2789
به من استرس دادن که برو قبل نامزدی آزمایش بده  این هفته هم بله برونم کی برم؟ کی جوابش بیاد آخه ...

راس میگن قبل از اینکه فامیلا بدونن برو ازمایش بده ببین ی نفر تو این شرایط بود ازمایش خون رو دکتر نوشت به دکترم نشون دادن بهتون میگه مینورید یا نه نمیخواد بری از محضر نامه بگیری وقتی نمیخوای عقد کنی

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تالاسمی مینور دارم متاسفانه

پس حتما برو قبل بله برون 

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
راس میگن قبل از اینکه فامیلا بدونن برو ازمایش بده ببین ی نفر تو این شرایط بود ازمایش خون رو دکتر نوش ...

من خودمو میدونم مینورم ولی طرفم میگه کم خون نیستم اصلا 

منم تالاسمی مینور دارم 

نامزدم تالاسمی مینور هست منم آلفا ازمایش خون دادیم گفت واسه بارداری باید ازمایش بدی ژنتیک ک واسه بچه هاتون مشکل پیش نیاد منم ازمایش ژنتیک دادم ۱۷ ام میشه یک ماه جوابش میاد تروخدا دعا کنید واسم

به من استرس دادن که برو قبل نامزدی آزمایش بده  این هفته هم بله برونم کی برم؟ کی جوابش بیاد آخه ...

ازه حتما برو ،،دختر همسايه ما نامزد بودن قرار بود بله برون شع 

رفتن ازمايش ژنتيك دادن منفي در اومد ، 

اولين نفري بود ك ديدم اينحوري شد

من خالم كمي تو ازمايش خون يه مقدار مشكل داست ك اونم با قرص و دارو تخت كنترل بود مشكلي پيش نيومد ، دكتر گفته بود برا بچه دار شدن بايد يه سري دارو ها مصرف كنه چون دختر عمو پسر عمو بودن 

نگران نباش خ کم ممکن پیش بیاد ک نامزدتون ک غریبه اس اونم مینور باشه منم همسرم مینور بود ولی خودم نه

اره من آلفا بودم نامزدم بتا گفت واسع ۱۵ درصد باید ازمایش بدین خیلی نگرانم 😔💔

ازه حتما برو ،،دختر همسايه ما نامزد بودن قرار بود بله برون شع  رفتن ازمايش ژنتيك دادن منفي در ...

آره فامیل درصدش خیلی بالاست که نشه ازدواج کنن 

میرم پس حتما