2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه من خودمم دندونام دیر ریختن.. و پسرام جفتشونم دیر درآوردن نوزادی هم.. ولی حرف اون خانومه نگرانم ...

نه بابا همه یکی نیستن که لابد اون خانوم عکس دندون پسرش اونو نشون داده شمام یه عکس بگیر

۲ تا فقط

خوبه که تو این سن فقط ۴ تا جلویی میریزه اونم کم کم . بزن تو اینترنت جدول زمان تعویض،دندون شیری رو ببین. تا ۶ ماه هم بسته به رشد جسمی بچه و هورموناش عقب و جلو میشه که مهم نیست مربوط به ژنتیک و محیط و ایناست

مامانه همکلاسی ش میگفت که پسر اون ۵ تا ریخته ولی دندانپزشکی ش گفته خیلی دیر کرده و باید عمل شه و بکش ...

پسر من 5 سالش تموم شده یکیش افتاد

عضو گروه مانکن های زیبا .. گروه بنفش ..وزش شروع 71.. تاریخ 1401/03/28... هدف اول 65... هدف دوم 60 ..هدف نهایی 55.... شروع رالی تابستان ... 1401/03/29...وزن اخر تابستان 60
مامانه همکلاسی ش میگفت که پسر اون ۵ تا ریخته ولی دندانپزشکی ش گفته خیلی دیر کرده و باید عمل شه و بکش ...

شاید همکلاسیش تو نیمه دوم به دنیا اومده تو بچه های یه کلاس تا حدود یازده ماه اختلاف سن هست گلم

میگه همه ی دندوناش زیر دندون شیری هستش و اگه درنیاد پوسیده میشن... و ۲۰ میلیون هم هزینه شده که بیهو ...

اخه زوده الان همه در بیان وقتی دندون دائمی در بیاد خود به خود شیری لق میشه حالا بعضیا مثل پسرم کنده نمیشه سریع دکتر گفت کشیده بشه بهتره که کج و کوله نشه احتیاج به ارتودنسی  نباشه 

یعنی چی من متوجه نمیشم

انگاری دندونای دائمی ش از بیرون معلوم نیس ولی تو لثه ش که هستش ....

میگه تا شیری ها بریزه اونا پوسیده میشن..میگه خیلی دیر کردن تو این سن باید ۱۲ تا کنده میشد

بعد شماها تا حالا ترمیم بردین دندون بچه هاتونو؟

آره ترمیم و دندونپزشکی رو که باید ببری نگاه میکنه بعضی دندونا رو که دیرتر میفتن یه درمانی دارن که دیرتر خراب بشه اگر هم دندون پوسیدگی داشته باشه و تا زمان افتادنش وقت زیاد باشه پر میکنه دندونای آسیا و نیش بیشتر از بقیه رسیدگی میخوان چون دیرتر میفتن