الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خوبه که تو این سن فقط ۴ تا جلویی میریزه اونم کم کم . بزن تو اینترنت جدول زمان تعویض،دندون شیری رو ببین. تا ۶ ماه هم بسته به رشد جسمی بچه و هورموناش عقب و جلو میشه که مهم نیست مربوط به ژنتیک و محیط و ایناست
مامانه همکلاسی ش میگفت که پسر اون ۵ تا ریخته ولی دندانپزشکی ش گفته خیلی دیر کرده و باید عمل شه و بکش ...
پسر من 5 سالش تموم شده یکیش افتاد
عضو گروه مانکن های زیبا .. گروه بنفش ..وزش شروع 71.. تاریخ 1401/03/28... هدف اول 65... هدف دوم 60 ..هدف نهایی 55.... شروع رالی تابستان ... 1401/03/29...وزن اخر تابستان 60
میگه همه ی دندوناش زیر دندون شیری هستش و اگه درنیاد پوسیده میشن... و ۲۰ میلیون هم هزینه شده که بیهو ...
اخه زوده الان همه در بیان وقتی دندون دائمی در بیاد خود به خود شیری لق میشه حالا بعضیا مثل پسرم کنده نمیشه سریع دکتر گفت کشیده بشه بهتره که کج و کوله نشه احتیاج به ارتودنسی نباشه
آره ترمیم و دندونپزشکی رو که باید ببری نگاه میکنه بعضی دندونا رو که دیرتر میفتن یه درمانی دارن که دیرتر خراب بشه اگر هم دندون پوسیدگی داشته باشه و تا زمان افتادنش وقت زیاد باشه پر میکنه دندونای آسیا و نیش بیشتر از بقیه رسیدگی میخوان چون دیرتر میفتن