2777
2789
عنوان

خانما بیابن تو رو خدا بچم بیحاله

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 57 پست
اینا رو داره

پس غذای شب مونده وتخم مرغ وگوشت گاو  وحبوبات رو حذف کن ,غذاهای سبک وزود هضم بخور ,زیرسرش رو یه کم بلندتر کن ,اروغش رو حتما بگیر ,ببر دکتر بهش قطره وشیرخشک مخصوص بده

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه تیکه نبات رو تو قابلمه میزاری زیرشون خوب کم کن تا نبات باز بشه بعد نصف لیوان آب بریز توش یکم هم ب ...

در مورد بچه یک ماه حرف میزنه

خدارو شکر که لایق دوباره ی مادر شدن شدم😍سلامتی تو راهی مهمتر از جنسیتش بود.💞ولی اینکه خدا هوایم رو داشت هم دخترمو بهم داد هم اکنون پسرمو💞همسرم میشنیه کنار م و میگه میخام پیراهن دکمه دار تنش کنم آستینهاشو بالا بزنم 😍😍غرطیش کنم😃😃خدایا شکرت که همسرم پسر دار شد😍عاشق ذوق تو چشم هاش وقتی از پسرمون حرف میزنه😍😍ولی مدام تاکید میکنه صد تا بچه بیاری هبچکس برام دخترم نمیشه💞برام دعا کنید این دوران بسلامت رد بشه💞😍
باشه مرسی

بچهت ببر دکتر.

یعنی چی مامان بزرگ گفت روغن بده

خدارو شکر که لایق دوباره ی مادر شدن شدم😍سلامتی تو راهی مهمتر از جنسیتش بود.💞ولی اینکه خدا هوایم رو داشت هم دخترمو بهم داد هم اکنون پسرمو💞همسرم میشنیه کنار م و میگه میخام پیراهن دکمه دار تنش کنم آستینهاشو بالا بزنم 😍😍غرطیش کنم😃😃خدایا شکرت که همسرم پسر دار شد😍عاشق ذوق تو چشم هاش وقتی از پسرمون حرف میزنه😍😍ولی مدام تاکید میکنه صد تا بچه بیاری هبچکس برام دخترم نمیشه💞برام دعا کنید این دوران بسلامت رد بشه💞😍

شکمشو حتما بعد شیر ماساژ دادی

فکر کنم اگر جهت عقربه های ساعت یا برعکسش ماساژ بدی بچه استفراغ میکنه

یکم با گوش پاک کن دم مقعدشو با روغن زیتون چرب کن

پاهاشو اروم به حالت دوچرخه ببر تو شکمش و بیار بیرون

من مامانم بچم نوزاد بود شکمش کار نمیکرد چندتا دونه تخم گشنیز تو اب جوش دم میکرد با یکم نبات بهش میداد شکمش کار میکرد یا باد دفع میکرد خوب میشد

گر نگه دار من آن است که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️❤️❤️

پسر منم نوزاد بود شکمش کار نمیکرد مامانم یه کوچولو صابون آب ندیده براش شیاف کرد در جا شکمش راه افتاد،دیگه یاد گرفته بودم هر وقت اینجوری میشد صابون میزاشتم،الانم که یک سالشه روغن محلی رو داغ میکنم شکمشو ماساژ میدم سریع شکمش راه میفته 

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
میشه بگی برا  شکم دردش خیلی گریه میکرد یا نه؟

گریه و بی تابی داشت اما نه خییلی زیاد،چون من یک روز که شکمش کار نمیکرد روز دوم شیاف صابون میزاشتم سریع شکمش راه میقتاد

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍

عزیزم انشالله که بچت خوب شده باشه، ولی من نظرم و مینویسم شاید به کار بیاد، منم نوزاد سه ماهه دارم الان، وقتی یک ماهش بود شکمش کار نمیکرد مامانم براش شور شیرین درست میکرد خوب میشد، یه ذره نمک یه ذره شکر تو اب جوشیده سرد شده مخلوط میکرد، باید مزش کنی که نه شوره شور باشه نه شیرین شیرین، دو مزه باشه، مثل سرم قندی نمکی، بعد با شیشه آروم آروم بهش بدی تو گلوش نپره، فوری شکمش کار میکنه راحت میشه بچه،،،، تو رو خدا خیلی مواظب نی نیت باش، از صبح که این تاپیک و خوندم تو فکر نی نی ت بودم