2777
2789
عنوان

شوهرم خودش زد ی پارچ شربت ریخت رو فرش هرچی از دهنس دراومد بهم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1030 بازدید | 58 پست
شاید بهونش بوده مثلا من یبار پوششم زیاد خوب نبود جلو پسر عموش یعنی تک پوش پوشیده بودم یچیز دیگه رو ب ...

ن بابا اوکی بود من اصلا اتاق نبودم اشپزخونه بودم خیر سرم ظرفای ناهار بشورم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا دلم نمیخواد بهت حس بد بدم اما کاش همون اول جدا میشدی و بچه دار نمیشدی منم پدر مادرم باه ...

مرسی گلم من باهاش در کل مشکل ندارم خوبه ولی ببین عصبی میشه هیچی نمیفهمه دکترم نمیاد صفر صد یا خیلی خوب خوب یهو میزنه میریزه همه چیو

باهاش سر سنگین باش..اما قهر کامل نه.. بزار متوجه بشه ناراحتی تا عذر خواهی نکرد ادامه بده.. بعد ک س ...

سرسنگین میشم اون بدتر میشه بعد توضیحم بدم حق ب جانب ک اره حق با اون بوده ن من کلا اینطورن ی بار خاهرش جلو ما ی کار کرد بعد پیش مادرش چناااان قسم میخورد نکردم بخدا مام کم مونده بود باور کنیم ک با چشم دیده بودیم چ برسه ب مادرش

سرسنگین میشم اون بدتر میشه بعد توضیحم بدم حق ب جانب ک اره حق با اون بوده ن من کلا اینطورن ی بار خاهر ...

پس کلا از خود مچکر هستن..چاره ای نیس عزیزم باید با محبت یکم تغییرش بدی..هی باهاش صحبت کن مردا مثل بچه هستن میشه با حرف تا حدی روشون اثر گذاشت

∙∙·▫▫ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ خوشبختے یعنے : طعم شیرین چهار نـ؋ـرـہ هامون💕 ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ▫▫·∙∙
پس کلا از خود مچکر هستن..چاره ای نیس عزیزم باید با محبت یکم تغییرش بدی..هی باهاش صحبت کن مردا مثل بچ ...

چی الان ریلکس انگار ک هیچی نشده دارم فرش پاک میکنم میگه ولش کن بابا میدیم میشورن 😑😑😑 منم بدتر میشابیدم میگه ول کن منو نمیشناسی یهو اعصابم خورد میشه منم گفتم غرور منم خورد شد اصلا انگار ک هیچی نشده 

مرسی گلم من باهاش در کل مشکل ندارم خوبه ولی ببین عصبی میشه هیچی نمیفهمه دکترم نمیاد صفر صد یا خیلی خ ...

خب خداروشکر عزیزدلم سعی کن راضیشون کنی برید مشاوره

ک انشالله این مشکلم حل بشه 😘

ن دیگه نیارمم یهو میبینی طلبکار شد فلانی از صب داشت کار میکرد برامون ی لیوان شربت ندادیم دسش

خوب میاری اول تعارف کن نخواستند ببر ! ، یا خیلی اصرار داشتی بگو شربت ها رو گذاشتم رو میز یا اُپن هر وقت خواستید بردارید! بعد برو به کارت برس!   انقدر تو دست و پای دیگران نباشین که بعد هم بخوان اینجوری جلو جمع سبکتون کنند! 

آخه وقتی طرف می گه نمی خوام برای چی با اصرار شربت می زاری رو فرش؟ اونم با شناختی که بالاخره از شوهرت داری که ممکنه همچین اتفاقی بیافته و همچین برخوردی داشته باشه! 

یا ارحم الراحمین
ن بابا اوکی بود من اصلا اتاق نبودم اشپزخونه بودم خیر سرم ظرفای ناهار بشورم

بعضی ها کلا مدلشون همینه ، تو جمع جو می گیردشون یکدفعه می ریزند به آدم! 

مادرشوهر منم همین کوفت هست، تو تنهایی خوبه ولی وقتی چند تا آدم دورش ببینه مثل سگ پاچه آدم می گیره و وحشی می شه و تموم عقده های دوران کودکیش می خواد سر من خالی کنه!  بعد که فامیل هاش می رن و تنها می شه دوباره موش می شه!  

یا ارحم الراحمین
بابا من میگم من چطور کوتاه میام ی چیز زود تموم میکنم ۳۳ ۳۲ سالته اونقد کنترل نداری رو خودت تموم کنی ...

ار درست میگی عزیزم.مدیریت و کنترل خشم یآد نگرفته همسرت

یا جواد الائمه ادرکنی ❤️