2777
2789
عنوان

لطفا همه بیاین کمکم کنید

132 بازدید | 21 پست

من قراره مهر ماه برن دانشگاه آزاد فقط مونده ی امتحان ی موقعیت شغلی خوب پیدا کردم تو تولیدی مادرم سرویس میاره و میبره پدرم خیلی داره آزارم میده بهم میگه حرفی از کار نزن بگرنه ایندفعه مادرتو نابود میکنم (مادرم طلاق گرفته با زن بابام زندگی میکنم و مادربزرگم )از کلاس دهم ی مشت دروغ بهم داد که من میفرستمت کانادا حرفاشو باور کردم از زندگیم افتادم از درسم افتادم به خاطر زبان انگلیسی دروغ در اومد ی کلمه هم ازش زده نمیشه تو خونه حالا هم دروغ جدید که میفرستمت شرکت پتروشیمی آخه آدم عاقل چرا فکر میکنی بچم من ۲۰ سالمه تو که نمیزاری پیش مادرم که ی مکان کاملا زنونه هست کار کنم چطور منو میبری شرکت پتروشیمی منشی بشم ها گفت نمیزارم هیچ جا کار کنی هیچ جا هرچی که مربوطه به بازار خو همه چی مربوطه به اون من میدونم دردش چیه میخواد شوهرم بده دارن عذابم میدن  حتی شک دارم منو بفرسته آزاد اصلا،هدف دارم برنامه دارم نیاز به کار دارم که بتونم کارمو راه بندازه هدفم سخته مشکله اما میخوام براش تلاش کنم چرا مانع میشه چرا آخه آزارم داره میده دیروز میدونید بهم چی گفت جلو ی پسر ۶ ساله بهم میگه چرا جلو پسره با بائز استین کوتاه و دامن شلواری هستی ی پسر بچه ۶ ساله که پیش دبستانیه اینو بهم میگه دوستم میگه سیاست داشته باش چکار کنم آخه بلد نیستم حرفی زدم جوری جوابمو داد ساکت شدم تا حالا ازش هیچ چیز بزرگی نخواستم هیچی بزرگترین خرجی که کرد برام گوشیم که ۷ میلیون بود اون موقع همه خرجام زیر ۱ تومن بود البته ۹۹ درصدش پول توجیبی خودم بود خرج میکردم برا خرج های خودم همون ۵۰۰ تومن پول توجیبی که فقط ۳ ماهه داره ۵۰۰ میده قبلا ۲۰۰ بود از همون برا خرج خودم استفاده میکنم هدف دارم برنامه دارم چکار کنم راضی نمیشه تو کل طایفه دختر اجازه نفس کشیدن نداره کمکم کنید دق میکنم اگر برا هدفم تلاش نکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس بنظرمن زبان میتونه بهت کمک کنه وقتی رفتی دانشگاه، درکنارش کار مترجمی انجام بده 

بابام نمیزاره کار کنم اصلا مشکل اینه هیچ شغلی چه خونه چه بیرون نمیزاره ی مشت دروغ بهم میده 

بابام نمیزاره کار کنم اصلا مشکل اینه هیچ شغلی چه خونه چه بیرون نمیزاره ی مشت دروغ بهم میده 

عجب ادمیه، نوبره به خدا 

خب تو خونه مگه داعم پیشت نشسته؟؟، اگه بهش نگی از کجا میخواد بفهمه 

عجب ادمیه، نوبره به خدا  خب تو خونه مگه داعم پیشت نشسته؟؟، اگه بهش نگی از کجا میخواد بفهمه&nbs ...

من زن بابا دارم با ی مادربزرگ کاری بکنم در جا می‌فهمن بعد مترجمی مگه چقدر حقوق داره فوقش ۲ تا ۳ تومن من که پول تو جیبی نمیخوام اگر پسر بودم شخصا منو می‌برد سر و کار و برم میگردوند اما چون دخترم باید خفه خون بگیرم 

میخوایی بری کاندا برا چه رشته ایی؟

موضوع بالا رو خوندید چی گفتم ؟من قرار نیست برم کانادا من بالا نوشتم بابام از دهم قول کانادا داده منو از همه چی عمدا دور میکنه حتی از دنیای بیرون تا سر کوچه تنها نباید برم با ۲۰ سال سن الان که وقتش شده کسی حرف از کانادا نمیزنه خو کو 

موضوع بالا رو خوندید چی گفتم ؟من قرار نیست برم کانادا من بالا نوشتم بابام از دهم قول کانادا داده منو ...

خوندم متن رو ولی میگم اون موقع که قول داد میفرستت کانادا برا چه رشته ایی بود؟

کاش میذاشت بری پیش مادرت

🤍
خوندم متن رو ولی میگم اون موقع که قول داد میفرستت کانادا برا چه رشته ایی بود؟ کاش میذاشت بری پیش ما ...

مادرم منو نمیخواد با بچه یتیم فرقی ندارم فقط اسمشون مادر و پدره بابام بد نیست ولی یادش رفته دختری داره به خصوص که رفیق نامردیه با دروغ و دوستی منو نگه داشت 

مادرم منو نمیخواد با بچه یتیم فرقی ندارم فقط اسمشون مادر و پدره بابام بد نیست ولی یادش رفته دختری دا ...

ببین برا کنکور چرا سخت و سفت نمیخونی؟

اونم نمیذاره بابات؟

شاید قبول شدی رشته خوبی خدا کمکت کرد خودت رفتی سرکاری

🤍