2777
2789

من قدم171هست وزنم فکرکنم60

به نظرم خوبه اندامم ولی همه میگن لاغری😒البته حسودن دیگه مگه نه😁

فقط ساق پام لاغره خیلی

الان یه مدلایی اومده نمیدونم چی بخرم بهم بیاد

همیشه میرم خرید برگشتم خونه ازچیزی ک خریدم بدم میاپ

خیلی وسواسم کل بازارو بگردم چیزی نمیره تودلم

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

سه چهار کیلو باید اضاف کنی

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قد بلندا گونی هم بپوشن جذاب میشن عوضیا ازتون بدم میاد🥲🤣

البته من قدم کوتاهه خیلیا بهم میگن تو گونی هم بپوشی خوشتیپی نمیدونم واقعا میگن یا مسخره ام میکنن🥲🤦🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🤣

💔

والا لاغر منم که 40 کیلوام

شما هم وزن خواهرمی

البته قدتون هم یه 6 سانت از ما بلندتره 

ولی در کل از نظر من خوبی

اینقدررررررر لباسای قشنگ قشنگ هست برای شماا

دلم میخواد یکی رو اونقدر بزنم اونقدر بزنم تا خونش بپاشه اینور اونور، بعدش تیکه تیکش کنم بندازمش سطل اشغال، تهشم همونجا بشینم گریه کنم که چرا اینکارو کردم/ یا دلم میخواد برم بالای کوه اونقدر جیغ بزنم تا تمام غم، درد، خشمایی که رها نکردم رو رها کنم، اونقدر جیغ بزنم تا خالی بشم، اونقدر جیغ بزنم تا از گلوم خون بیاد و اخرشم همونجا بیفتم بمیرم/ فقط دلم یه خونه توی یه جنگل بی نام و نشون و بی حاشیه میخواد که تا صد قدمیم هیچکس نباشه، کنار خونم یه رودخونه داشته باشم، دورو بر خونم پر از گلای قشنگ و خوشبو باشه، هر روز صبح با صدای گنجشکای اونجا بلند بشم، پاهامو توی اب تکون بدم، و موهامو رها کنم توی باد تا برقصن، فقط بخندم و بخندم، بدون فکر اینکه کی چه فکری میکنه دربارم، بدون اینکه استرس و اضطرابی داشته باشم، به دور از حملات عصبی و خشم و ناراحتی/میدونستین وقتی بچه میارید باید تربیتشم بکنید دیگه نه؟/امیدوارم روزی همه به این درک برسن که چه ازار کلامی و فیزیکی جرمن، در برابر این ادما و این ازار اذیتا سکوت نکنیم، همونجا فریاد بزنیم و بدونیم که هیچکس قرار نیست با جواب ندادن به این ادما به ما بگه با حیا و خانم و به به چه چه کنه

من قدم ۱۷۸ 

وزنم ۶۴ تقریبا لاغرم 

دقیقا مثل تو هر چی میخرم میام خونه می‌پوشم بدم میاد انگار هیچی بهم نمیاد واقعا کلافه شدمممممم بخاطر لاغریه فک کنم

اکانت قبلیم تعلیق شد😑زن ممدم🧸 مامان دوقلوها

منم ۱۷۰ م

بیشتر شلوار بگ یا مام و مانتو کوتاه میپوشم خیلی شیک میشه

بیشترم رنگای روشن

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

سه چهار کیلو باید اضاف کنی

هرچی میخورم میشه شکم😤ده کیلوهم اضافه کنم مشخص نمیشه

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

فرهاد داداش کفش کتونی شلوار کتان مشکی پیراهن سفید 

ای کوفت مگه مردم😂

هرچی میخورم میشه شکم😤ده کیلوهم اضافه کنم مشخص نمیشه

مث منی  منم 170 ام با 60 کیلو لاغر می.نم خیلی با اینکه استخوون بندیم پهنه

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋
قبلش یه سوال  فکر می کنی من باردارم؟

به زودی میشی

مانتو شومیزی رنگی (قد 85الی 90) با شلوار نیم بگ جین یا لینن

فقط تو پوشش یکم دستم بسته است😫