2777
2789
عنوان

دلم شکست،این همه محبت کردم بعد اینو دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 26 پست

مشکل از شما نیست

مشکل از شوهرته 

زن رو وسیله ای برای فرزنداوری و تشکیل خانواده میدونه

ولی عشق وحالشو با بقیه میکنه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این کار  الانش نیست احتمالا 

یعنی اولین بارش نیست

یه اسکرین شات بگیر از گوشیش با شماره ‌و جزییات که نتونه حاشا کنه

نگه دار 

خونتو ترک نکن ولی به خودش بگو 

اگه مستقل بشی منتظر نمیشی یکی واست کادو بخره، خوشحالت کنه!🎁💐                          مستقل که باشی اگه مثل یه ملکه باهات رفتار نشد، میتونی خودت ملکه خودت باشی! 👸🏻👑

عزیزدلم ان شاءالله خدا به دلت آرامش بده 

و همسر شما وهمه ی مردایی که راه اشتباه رو انتخاب کردن هدایت بشن 

الهی آمین یا ربَّ العالمین ❤️❤️

امام صادق (علیه‌السّلام)

خانواده و اموال خود را با قرائت سوره 🌿🌷نور🌷🌿 حفظ کنید و زنان خود را به وسیله آن مصون و محفوظ نگه دارید، زیرا کسی که دائماً روزی یک‌بار این سوره را قرائت کند، هیچ فردی از اهل منزل او به فحشا کشانده نخواهند شد.

عزیزم هر روز یا هرشب خوندن سوره ی مبارکه ی نور باعث میشه اهل بیتت وخاندانت از بچه نوه و نتیجه و... از گناه جنسی ، انحراف جنسی و روابط بیمه بشن تا زمانی که زنده هستن

❤️لَاحَوْلَ وَ لَاقُوَّةَ إِلّا بِاللّٰهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ❤️

انقد حالم عجیبه 

انقد شوکه شدم

نمیدونم دلم شکست یا تموم‌وجود زنونم

حتی اگه‌‌یه درصد شوخی باشه بازم قابل توجیح نیست برام

تعریف از خود نمیکنم اما با ۲۳سال سن از همه زنای فامیل سرترم

کار میکنم،به خودم میرسم به زندگی و بچه هام میرسم

دنبال پیشرفتم

اخه حتی شوخیشم‌قشنگ نیس

نمیتونم‌هضمش کنم

واقعا شوک‌شدم

جوری سرنوشتمو میسازم که خدا بگه بنده ی منه ها  
پیامکی رو نشون بابا مامانت و بابا مامانش بده. بگو جلو بقیه برات توضیح بده. حتما از پیامکی عکس بگیر ب ...

عکس که گرفتم با گوشی خودم

ولی خب مطمئنم میگه شوخی بوده

جوری سرنوشتمو میسازم که خدا بگه بنده ی منه ها