2777
2789
کی فرصت می کنه اینا همه رو بره؟

یجایی بودم پسر ۷ ساله ،فوتبال شنا نقاشی موسیقی و ریاضی رو میرفت ، خب هفت سال مدرسه هم داره دیگ...

بجا اون بچه من وقت کم اوردم ...

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلاس موسیقی 

نقاشی طراحی بعد رنگ و روغن

زبان

فعلا ک خودم وضع مالیم اوکی نیس زیاد شوهرم گف هروقت اوکی شد همشو میفرستیم بره

اگه وضع مالی اوکی نیس کلیپای نفاشی دانلود کن خودش نگاه کنه یاد میگیره

دعا کنید خواهرم و داداشم ازدواج کنن و خوشبخت بشن ممنون💖
کلاس ورزشی میرن منظورم غیر از ورزش بود مثلا رباتیک  نقاشی خط زبان نمیدونم

چرتکه و زبان بنظرم خیلی کارآمده

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
یجایی بودم پسر ۷ ساله ،فوتبال شنا نقاشی موسیقی و ریاضی رو میرفت ، خب هفت سال مدرسه هم داره دیگ... ب ...

آره خب یه نفسی هم باید بکشه تابستون

سال تخصیلی هم که درس هم دارن

چرا خب شنا هم خوبه آدم بلد باشه

نظری ندارم راجبش ...

شهریه اش هم ماهی یه تومنه اینجا...

سن و علاقه‌ی بچه مهمه.  یه کلاس ورزشی یه کلاس هنری، زبان هم اگه کلاس سوم چهارمه که اوجب واجبات ...

ببیشتر منظورم هنری بود که چه کلاسی بره

زبان که واجبه ورزشم میرن

ببخشید چرتکه چجوری چی یاد میدن

ضرب جمع تفریق اینجور چیزا بدون ماشین حساب

پیانو میره

حال میکنم وقتی میزنه

بعضی وقتا قهوه ترکی دم میکنم ،به اتاقش میروم و میگم بنواز تا کمی از غصه ها رها شوم

و گاهی گوله اشکی سرازیر میشود

زبانشم عالیه با لهجه عالی

شناش دیگه تکمیل شد ادامه نداد

تابستان طراحی چهره میخواد بره

۱۴ سالشه

اینا که‌گفتم همه لازم و عالین

موفق باشه بچتون