2777
2789

مگه چه گناهی کردم اخه با این سن هزار جور دارو بخورم تا به ارزوم برسم دوس دارم بیداربشم اینا همه یک کابوس باشه😢😭 خیلی دلم پره داره میشه دوسال من هنوز منتظرم خدایا از زخم زبون بنده هات خستمم 😢 از امیدی که هر دفعه ناامید میشم خستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ عزیزم منظورت بارداری منم مثه تو بودم انقدرگریه میکردم انقدر اذیتم کردن الان بعد 6 سال تلاش خدابهم ...

😭😭 اره عزیزم من از غمش همه بلا سرم اومد حتی ناراحتی قلبی گرفتم معدن خراب شد هنوز حسرت به دلم موندهه خدا حفظش کنه عزیزم برات خیلی مبارکههه

😭😭 اره عزیزم من از غمش همه بلا سرم اومد حتی ناراحتی قلبی گرفتم معدن خراب شد هنوز حسرت به دلم مونده ...

غصه نخور من 23 سالمه و  روستاییم آدمای روستا روی این موضوع خیلی حساسن خصوصا من ک 8 تا جاری دارم دوتا شون بعد من بود عروسیشون سالی دوتا باردار بودن سالی دوتا بچه به دست خیلی اذیتم کردن هرچی ک فک کنی بهم میگفتن بهم میگفتن تو نازایی تو اخته ای خیلی از این حرفا گریه میکردم ولی خودم و نباختم آنقدر رفتم دکتر تاجواب گرفتم تاالان ک باردارشدم حدودا ی 400 تا امپول زدم  الان ک میان خونواده شوهرم عیادتم حالم ازشون بهم میخوره ولی اجبارا تحمل میکنم توهم به خواستت میرسی غمت نباش رفیق خدا بزرگ.. 

غصه نخور من 23 سالمه و  روستاییم آدمای روستا روی این موضوع خیلی حساسن خصوصا من ک 8 تا جاری دارم ...

واییییی خدا جواب همچین ادمایی بده منم واقعا یک جاری دارم نگم برات چه چیزا نگفته بهم اون 3تا بچه داره قدو نیم قد 😢 همین ماه پیش بهم میگفت مامانم گفته فلانی حامله نشده اینم گفته نه بعد مادره بهش گفته من فک میکردم الان اخرای بارداریش باشه نگم برات از حال داغونم همش دلم میشکنه

واییییی خدا جواب همچین ادمایی بده منم واقعا یک جاری دارم نگم برات چه چیزا نگفته بهم اون 3تا بچه داره ...

خدا میخواد به من و تو و امثال ما بهترین بچه هارو بده واسه همون یکم وقت میخره همیشه امیدوار باش