2777
2789

آیا قبول میکنن سزارین اختیاری انجام بدن دختر برادرم از زایمان طبیعی می‌ترسه میخواد سزارین بشه

سلام 

یه برنامه هست که اگه ثبت نام کنی 30 هزار تومن بهت میده و اگر به کسی معرفی کنید 5هزار تومن بابت هر نفر میده. اسم برنامه وورکی هست داخل برنامه بازار  یا اینترنت دانلودش کنید .

فقط دانلود کردید کد معرف منم بزنید لطفا که بهتون معرفی کردم 

اینم کد معرف من: 8M7906

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگه مشکل هزینه داره میتونه بره پیش دکتر بقایی ایشون انجام میدن سز اختیاری با قیمت کمتر از بیمارستان خصوصی و داخل بیمارستان بقایی سزارین میکنن چن نفر از اقوام من اونجا زایمان کردن هم از دکتر راضی بودن هم بیمارستان 

بیمارستان امیرالمومنین اختیاری انجام نمیدن 

عزیزم اگه مشکل هزینه داره میتونه بره پیش دکتر بقایی ایشون انجام میدن سز اختیاری با قیمت کمتر از بیما ...

ممنون عزیزم فقط متوجه نشدم هم دکتر فامیلیش بقایی هست هم بیمارستان بقایی انجام میده 

ممنون عزیزم لطف کردی 

خواهش 

ببینین دکتری ک تو مطب هزینه میگیره کارش غیرقانونیه و پولکین 

برین پیش دکتری که هزینه نمیگیره 

من خودم پیش دکتر شهره خائفی بودم و ی ریال تو مطب نگرفت ازم