2777
2789
عنوان

به خاطر یه چیز کوچیک دعوا شد...

174 بازدید | 13 پست

خدا لعنت کنه پدره آشغالم رو خدا هر چه زود تر بکشتشت هر چه زودتر از ته دل نفرینش میکنیم خدا زود تر بکشتش

کلی محدود مون کرده یکم ناخنم بلند بود هی گیر داد بعد با مادرم دعواش شد مادرمو الان زد کلا خیلی اذیتمون می‌کنه شکاکه ما همه محدودیم جایی نمیرم حتی برای یه ناخن که بلند کرده بودم لاک بزنم نمیزاره میگه کاره بعدیع 

کلی منو زده از بچه گی تا الان از خدا میخوام از ته دل بکشتش هرچه زود تر

ما دو تامعلول هم نگه‌می‌داریم اون بیچاره ها رو هم اذیت کرده کلا خانوادگی نفرینش میکنیم

خواهش میکنم قضاوت نکنید خیلی محدودیم خدا فقط هر چه زود تر اون پدر آشغال رو بکشه انشاالله خدایا خدایا بکشش میدونید خیلی عصبی هست امکان داره حتی شدید بزنه تمون منو که شدید زده حتی تو بچه کی رو پا م داغ گذاشت مادر مو هم زده کلا شکاک هست نمیزاره جایی بریم

شما هم یکم باهام درد و دل کنید

دعا کنید برام یه صلوات بفرستید🤲😍 اللهم صل علی محمد و آل محمد 

ای وای. تا حدی درکت میکنم. بابای منم شکاک بود و دست بزن داشت. البته منو نزده تاحالا، ولی مامانمو خیلی زد و حتی یکبار تا مرز خفگی هم رفت 😔😔😔😔۵ بار تیمارستان خوابید . میفهممت سخته. ولی میگذره. قوی باش عزیزم . تو میتونی ، خدا کمکت میکنه ، مطمعن باش در آینده خیلی زندگی خوبی داری

پندار ما این است که ما مانده ایم و شهدا رفته اند،اما حقیقت آن است که زمان مارا با خود برده است و شهدا مانده اند((شهید آوینی))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوتا معلول کیه که نگه میدارید...گناه مادرت مگ چی بود😔

خالم و دایی معلول ان

اولین دعوا نیست مادرم با اجبار دایی هایش با این آشغال ازدواج کرده 

من هم کلی از بچه گی تا الان بدبختی کشیدم به خدا مغازه هم حتی نرفتم کلی کتک خوردم قسم به اون مسجد فقط بکشتش 

رفتم خونه خدا مسجد با اجازه وقتی برگشتم کلی شدید کتکم زد 

حتی خوش گذرانی و جایی رفتن هم ندارم نه من نه بقیه خانوادم 

خدا فقط فقط بکشتش اون پدر آشغال رو قسم به ماه مبارک و عزیز قربان 

ای وای. تا حدی درکت میکنم. بابای منم شکاک بود و دست بزن داشت. البته منو نزده تاحالا، ولی مامانمو خیل ...

ولی منو هم زده مادرمو هم میدونی همه دور اطراف ش رو خراب می‌دونه خودشو پاک 

نمیراره پا مونو بزاریم بیرون هر روز جنگ و دعوا داریم منو هم خیلی بد زده 

همسن و سال های خودمو میبینم اونا چقدر بیرون میرن لباس دلبخواه خودشونو میپوشن ولی من حق تا مغازه رفتن رو هم ندارم حق لاک زدن رو هم ندارم

ولی منو هم زده مادرمو هم میدونی همه دور اطراف ش رو خراب می‌دونه خودشو پاک  نمیراره پا مونو بزا ...

میفهممت . خیلی سخته ☹️ نمیشه بزرگتر ها پا درمیونی کنند؟ 

پندار ما این است که ما مانده ایم و شهدا رفته اند،اما حقیقت آن است که زمان مارا با خود برده است و شهدا مانده اند((شهید آوینی))
میفهممت . خیلی سخته ☹️ نمیشه بزرگتر ها پا درمیونی کنند؟ 

به حرف کسی گوش نمیده ۲۰ سال همبنحوریه و ما هم عذاب میخوریم فقط خدا باید زود تر بکشتش اون آشغال رو

به حرف کسی گوش نمیده ۲۰ سال همبنحوریه و ما هم عذاب میخوریم فقط خدا باید زود تر بکشتش اون آشغال رو

امیدوارم هرجور صلاح هست زودتر نجات پیدا کنید .💔

خالم و دایی معلول ان اولین دعوا نیست مادرم با اجبار دایی هایش با این آشغال ازدواج کرده  من هم ...

الهی عزیزم...پدرت مریض هس باید بره روانپزشک ...خیلیا اونجورن فقط شمانیستی که به خاطر تعصب الکی کتک خوردن یامحدود شدن.. ایشالا که شرایطتون بهتر میشه چن سالته

الهی عزیزم...پدرت مریض هس باید بره روانپزشک ...خیلیا اونجورن فقط شمانیستی که به خاطر تعصب الکی کتک خ ...

من ۱۶ سالمه 

ولی انشاالله پدر آشغالم  زود میمیرع خدا میکشتش

منم شوهر شکاکه خیلی اذیتم کرد اگر بچه دار می شدم آینده بچه هام میشد حال روز الان شما من که دارم جدا ...

مادر میخواست جدا بشه به خاطر ما جدا نشد 

ولی الآن بخواد جدا بشه من مخالفتی ندارم 

ولی دعا میکنم شب و روز از ته دل پدر آشغالم بمیره تا یه نفس راحت بکشیم