2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار تو شرکتها

عزیزم این رشته های مدیریت برای کسی خوبه که پدرش شرکت و کارخونه داره نه برای کار کردن زیر دست دیگران. 

من خودم و دوستام اکثرا مدیریت های مختلف خوندیم هیچکس هم نه شغل خوبی گیرمون اومد نه جایی تونستیم بلند مدت استخدام و بیمه باشیم. اگر قرار درس بخونی همون فرهنگیان یا رشته های پزشکی خوبه الکی مدرک نگیر و عمرت رو تلف نکن

در واقع هرکس که رتبه خوبی نیاورد مدیریت و حسابداری ها رو خونده

دقیقا همینطوره 

هم اکثر کسایی که رتبه ی خوب نیاوردن هم کسایی که بدون کنکور می‌خوان برن دانشگاه هم اکثر کارمندها بخاطر اینکه مدرکشون بره بالا و حقوقشون بالاتر بره این رشته رو انتخاب میکنن

دقیقا همینطوره  هم اکثر کسایی که رتبه ی خوب نیاوردن هم کسایی که بدون کنکور می‌خوان برن دانشگاه ...

دقیقا. منم چون نمیخواستم پشت کنکور بمونم رفتم این رشته. برای کار تو شرکت ها هم نیازی به مدرک تحصیلی نیست و دنبال مدرک های کامپیوتری هستن الانم که کلا در به در دنبال برنامه نویس.

دقیقا. منم چون نمیخواستم پشت کنکور بمونم رفتم این رشته. برای کار تو شرکت ها هم نیازی به مدرک تحصیلی ...

اره کامپیوتر و برنامه نویسی بلد باشی عالیه واقعا 

بعضی رشته ها واقعا ارزش ندارن مگر اینکه شاغل باشی و بخوای کنارش درس بخونی مدرک و سمتت بره بالاتر