سلام دوستان کسی بوده با این دمنوش های لاغری که دوباره جدیدا خیلی رایج شده لاغر شده باشه ؟آیا عوارضی نداره؟واقعا میشه با دمنوش هایی که میدن بیماری ها درمان بشه؟
لطفا مخالفا ریپلای نکنن این سایت برای عموم نظرها ازاده
من خودم مارک تکسو میفروختم برای خودمم خریدم۷_۸کیلو لاغر شدمم
ولی برگشت🤣
اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاهقلم دارم ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اتفاقا همبن تکسو منظورم بود میشه راهنماییم کنی من کبدم چرب شده سنگ کلیه دارم زانوم درد میکنه ...
نه واسه کبد و سنگ برو دکتر اول کبدتو درمان کن بعد سنگ
نه عزیزم رژیم سفت و سخت داشتم دمنوشا زیره و چای قرمز و اینان که متابولیسم بدن رو میبره بالا پول نده بابتش
رژیم بگیر صبحا چای سبز بخور
قبل وعده هات زیره دم بده
اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاهقلم دارم ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم