خورش قرمه سبزی
مواد لازم
گوشت ۴۰۰ گرم
سبزی مخصوص قرمه سبزی(خرد شده) ۴۰۰ گرم
لیمو عمانی ۳_۴ عدد متوسط
لوبیا قرمز یا چیتی پخته شده یک و نیم پیمانه
پیاز متوسط یک عدد
شنبلیله خشک شده حدود یک قاشق غذاخوری سرخالی
پودر لیموعمانی،ادویه قرمه سبزی به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی نصف قاشق مربا خوری
ابتدا گوشت و لوبیا را بصورت جدا گانه(هر کدوم جدا میپزیم و کنار میزاریم)
پیاز را پاک کرده،شسته و رنده میکنیم میریزیم داخل قابلمه و پیاز داغ درست میکنیم مقداری زردچوبه اضافه میکنیم.
سبزی خرد شده را به پیاز داغ افزوده و با حرارت کم با در نیمه باز حدود ۴۵ دقیقه الی یک ساعت سرخ میکنیم.
در این حین مرتب چک کنید و در صورت لزوم روغن اضافه کنید که حتما هم لازم میشه
در نهایت وقتی سبزی کاااامل سرخ شد رب گوجه را اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا اصطلاحا رب رنگش باز شه.
شنبلیله خشک،پودر لیمو عمانی و ادویه قرمه سبزی را اضافه میکنیم
گوشت و لوبیا پخته شده و لیمو عمانی(که از یخ ربع قبل با چنگال سچراخ کرده و داخل اب خیس کردیم) را اضافه و مخلوط میکنیم
آبِ گوشت را تا حدی که لازم هست اضافه میکنیم و در قابلمه رو میزاریم و اجازه میدیم با شعله کم انقد روی حرارت بمونه تا اصطلاحا جا بیفته.
√مدل طبخ هر کدوم از غذاها توسط هر شخص متفاوته اینم سبکِ منه😊
√برای پخت خورش همیشه گفتم چه بهتر که از قابلمه هایی مثل مس یا روحی استفاده بشه(البته اگر نبود مانعی برای بقیه جنس ها نیس).
√سبزی قرمه که من استفاده میکنم گشنیز،جعفری،تره،شنبلیله و برگ اسفناج(برای غلظت دادن به خورش)هست.
√اضافه کردن رب گوجه اختیاریه ولی بنظرم این مقدار کم واضافه کنید بهتره(میتونید رب آلو یا انار هم بزنید ولی من رب گوجه رو برای قرمه سبزی ترجیح میدم).
√لوبیا رو که جداگانه میپزید مراقب باشید خیلی نرم نشه چون در آخر داخل خورش قراره حدود یک ساعتی پخته بشه.
√برای آشپزی برعکس قنادی روی مقدار مواد خیلی تمرکز نمیکنم و اکثرا چشمی میریزم.
کپی با ذکر اسمم باشه لطفا
peivand_74
نوش جان💜🌷