2777
2789
عنوان

بابام باهام قهرع واسه اینکه با ی معتاد زن طلاق داده

| مشاهده متن کامل بحث + 6013 بازدید | 208 پست

حواست باشه .زندگی ات رو تباه نکن.سختی خونه پدری رو به جون بخر اما با آذم معتاد ازدواج نکن.خدای نکرده اون موقع دیگه نه از خانواده خودت حمایت داری نه همسرت.الان دلت خوشه یه ازدواج موفق داشته باشی و تموم بشی سختیهات.اما با این ازدواج کوله باری از مشکلات به مشکلات الانت اضافه میشه که تحملش دردناک خواهد بود.تو یکی از همکارام دیدم.برای رهایی از یه سری مشکلات یه ازدواج خیلی بد داشت و کلا تباه شد

به از این چه شادمانی،که تو جانی و جهانی 
بابات هم باهات قهر نبود داری حماقت محض میکنی . داری از چاله خودتو میندازی توی یه چاه عمیق . فکر میکن ...

فدات بشم خانواده من اجازه نمیدن سرکار برم بعد میخای اجازه بدن تنهایی زندگی کنم

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پروفایلت خدتی اسی؟ 

بعله گلم با آرایش وفی لتر از نزدیک ببینیم صورت پر از جوش ولک

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

چند سالته

۳۱ سالمه

اگه شاغلی بابات هم زورش میاد یه لقمه غذا بهت بده اذیتی مستقل شو برو با چندنفر قابل اعتماد همخونه شو تا شرایطت بهتر بشه بتونی خودت خونه بگیری کاملا درکت میکنم منم با پدرم خیلی مشکل داشتم اما مستقل شدم که برام خیلی خوب بود اونجوری دیگه مجبور نیستی باهر بی سروپایی ازدواج کنی برای فرار از خونه و یک لقمه غذا گزینه های ازدواجت هم بیشتر میشن 

اسی ازدواج نکن برو سر کار مستقل شو میخوای واسه یه حرف ایندتو بسوزونی

اجازه کاررفتن ندارم حتی حق ندارم دست به ابروهام بذارم

بعله گلم با آرایش وفی لتر از نزدیک ببینیم صورت پر از جوش ولک

فیلتر و آرایشم زیر بنا میخاد شما خیلی خوشگلی ب خدت نگو زشت نزار خانوادتم بدبختت کنن تا حدامکان مستقل بشو تا بتونی ازشون دور بشی 

حامی حقوق حیوانات🐣🐰🐶با حیوانات مهربون تر باشیم زندگی بدون اونا خیلی زشته اونا هم مثل ما حق زندگی و طبیعت دارن زندگی رو ازشون دریغ نکنیم♥️خدایا خودت مرحم دل های شکستمون باش:)🦋گاهی خرد شدن استخوان‌های خودم را زیر بار همه زندگی‌های نکرده‌ام، حس میکنم.!🌚
قبول نکن یه عمربدبخت میشی ان شاالله یه بخت خوب نصیبت شه

مرسی عزیزم ن قبول نمیکنم نمیخام بدبخت تر از این بشم

فدات بشم خانواده من اجازه نمیدن سرکار برم بعد میخای اجازه بدن تنهایی زندگی کنم

پس چه جور میگی جدا می پزم برای خودم ؟ پس در واقع مستقل نیستی 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

شاید خونه پدرت شرایط سخت باشه

اما مطمعن باش خانه شوهر باهمچین تفاسیری خیلی سخت تر تازه مشکلات و چالش بیشتری داری جدای از اون شناسنامه ات را خراب میکنی و یه برچسب طلاق میخوره بهت و مجبوری اگه الان امید داری یه آدم خوب بیاد تو زندگیت بعد اینطور نباشه

ممکنه خواسته یا ناخواسته بچه یا بچه هایی هم بیاند

الان فقط با پدر مادرت مشکل داری و سختت هست واقعا اما بعد باید شوهر خانواده شوهر و حرف مردم و فشار زندگی و مدیریت مخارج و زندگی را داشته باشی 

ان شاالله اینقدر خوشبخت بشی که به این روزات بخندی و بگی قوی ترم کردند

ثروت به سمت من می آید ثروت من چیزایی هست که دوست دارم ☺
عکس پروفایلت خودتی؟ اگه آره زیبا هستی بنظرم

بعله عزیزم خودمم خودتون زیبایی منم زیبا میبینی با آرایش وفی لتر زیبا شدم از نزدیک صورتم پراز جوش ولکع

اجازه کاررفتن ندارم حتی حق ندارم دست به ابروهام بذارم

ولشون کن منم همینجوریم هرچی بم بگن گوش نمیدم پدرمادرتن بخاطر آبروشون باشه نمیندازنت بیرون بشین سریال ببین حال کن از دوران مجردیت این معتادا کم کم خودتو هم معتاد میکنن میبنی سر جونی بدبخت شدی 💚

[از حرف دل پُرند آنها که بی شکایتند....🕊🌳]