2777
2789

ی خواستگار بعد مدت طولانی واسم پیدا شد مادرش گفت دوران عقد جدا شده سواد هم نداره گفتم طوری نیس بیان درحالیکه خودم لیسانس حسابداری دارم آخه شرایطم تو خونمون خیلی سخته به چشم ی مزاحم نگام میکنن واسه خودم گوشت وبرنج جدا خریدم وغذا جدا واسه خودم میپزم

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

وقتی اومدن خواستگاری ورفتن به داییم گفتم شناختش گفت پسره معتادع ماشین وخونه هم نداره همه ازبرادرشع دروغ گفتن واسه همین اعتیادش زنش ازش جدا شد بابام گفت به حرف داییت فکر نکن منظورش این بود گوش نده منم گفتم بخاطر اعتیادش میگم ن الانم باهام لج کرده وقهرکرده وگفت دیگه حق آرایش کردن هم ندارم بخدا زشتم دلم خوش بود بیرون میرم ی آرایش ساده میکنم

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با هر چیزی میشه کنار اومد جز اعتیادش

بیخیال شو

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
با هر چیزی میشه کنار اومد جز اعتیادش بیخیال شو

من بیخیال شدم خانوادم بیخیال نمیشن به همین ازدواج راضین

بابات هم باهات قهر نبود داری حماقت محض میکنی . داری از چاله خودتو میندازی توی یه چاه عمیق . فکر میکنی اگر ازدواج کردی اونجا هم شوهر کاریت نداره خودت جدا در ارامش زندگی میکنی ؟؟؟ تو که از پس مخارج خودت بر میای به جای ازدواج به این اشتباهی دنبال یه راهی برای تامین مسکن و مستقل شدن باش. مثلا با چند نفر خونه شریکی اجاره کن یا اگر توی فامیل و اشنا سالمند هست با اون زندگی کن  

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

پروفایلت خدتی اسی؟ 

حامی حقوق حیوانات🐣🐰🐶با حیوانات مهربون تر باشیم زندگی بدون اونا خیلی زشته اونا هم مثل ما حق زندگی و طبیعت دارن زندگی رو ازشون دریغ نکنیم♥️خدایا خودت مرحم دل های شکستمون باش:)🦋گاهی خرد شدن استخوان‌های خودم را زیر بار همه زندگی‌های نکرده‌ام، حس میکنم.!🌚
وا یعنی حاضره دخترش بدبخت بشه ؟

بعله عزیزم باورت نمیشه حتی نگاهمم نمیکنه

مهم نیس قبول نکن اصلا از چاله در میای میوفتی توچاه

خودم میدونم اما اونا واسشون مهم نیس