2777
2789

دلداری  بدین ۲۹سالمه هنوز بچه دارنشدم خیلی غصه میخورم واسترس دارم  

😃به خاطر بسپاریم همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است..آرام، بی صدا، همیشگی...(لعنت☄به دلِ سیاهِ شیطان🔥)...

26 ازدواج کردم

بچه ندارم هنوز . قصدشم ندارم

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

26 ازدواج کردم بچه ندارم هنوز . قصدشم ندارم

اطرافیان چی ؟تیکه نمیندازن

😃به خاطر بسپاریم همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است..آرام، بی صدا، همیشگی...(لعنت☄به دلِ سیاهِ شیطان🔥)...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اطرافیان چی ؟تیکه نمیندازن

جرات ندارن

تو دهنشون میزنم نظر بدن

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

هنوز جا داری عزیزم نوزده سالگی عروسی کردم۳۱سالگی بچه دار شدم

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍

مگه چندساله ازدواج کردی چکاب تنبلی تخمدان رفتی

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی
چجوری بیداری الان 

شوهرمو کاراشو کردم بره سر کار

هنوز جا داری عزیزم نوزده سالگی عروسی کردم۳۱سالگی بچه دار شدم

مشکلی داشتین یا خودتون نمیخواستین

شوهرمو کاراشو کردم بره سر کار

ماشالا بهت عزیزم من شوهرم ساعت ۱۰میره باز نمیتونم بیدار شم ..بهتر بچه میخوای چکار من از درد پاشدم دارم میمیرم از درد واژن و لگن باردارم 

🧿🧿 الهی برقصاند خدا بساز دلت جهانت را 🧿🧿