2777
2789
عنوان

کسانی که تجربه خیانت دیدن بیان

277 بازدید | 21 پست

سلام دوستان ذهنم مشوشه و درد دلمو فقط میتونم با شماها بزنم با همسرم یک هفته بحث داشتیم و دو شب قهر کرده بود و خونه نمیومد مغازه میخابید و میگفت کار دارم ایرانسل منش تو گوشیم نصب بود ساعت سه صبح که رفتم متوجه شدم با چندتا شماره که گویا خاله بودن یعنی مطمعن شدم زنگ زده بوده خیلی ناراحت شدم و ۵ صب اژانس گرفتم رفتم محل کارش که دیدم اونجاست و خوابه و گفته چون با من قعری و حرف زشتی بهش زدم مقصر من بودم البته این کارو کردم حالا شک من اینجاست فقط تلفن زده خواسته امار بگیره یا نه کاری هم کرده ذهنم بهم ریختس چکار کنم ۱۴سال ازدواج و دوتا بچه دارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گویا فلان 

خودت مطمئن نیستی چرا تهمت میزنی 

واقعا چرا 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

مثلا با یک خط دیگه زنگ زدم ببینم واقعا راست گفته از سایت برداشته شماره هارو که یه زن جواب داد و من گفتم شمارتونو از سایت گرفتم گفت مورد چی میخوان و کجا و گفت اکثر شهرها داریم لایو میخای فلان گوشام سوت کشید خطو انداختم سطل اشغال 

ایرانسل من مگه میشه رو ۲تاگوشی نصب بشه ؟؟؟؟

از کحا فهمیدی اون شماره مربوط به خاله هاست؟ 

و درنهایت نمیخام نگرانت کنم ولی شوهرت اولین فرصت نقشه اش رو عملی میکنه چون فکرش تو سرشه دنبال فرصته

مهم نیت هست

سیمکارتو بندازم دور چیکار کنم واقعا حالم خیلی امروز بد بود ولی ته دلم میگه نبوده نمیدونم چکار کنم یا ...

ولا خیلی آرومی 

بجات بودم سوال پیجش میکردم خیلییی 😐😐ن ب دلت راه نده چیزی نیس شماره هارو پاک میکردی تو گوشیش خب

ولا خیلی آرومی  بجات بودم سوال پیجش میکردم خیلییی 😐😐ن ب دلت راه نده چیزی نیس شماره هارو پاک ...

سر شدم از بس از این موردا دیدم دیگه و دوسش ندارم یه دلیل دیگم داره که ارومم شماره هارو همه رو خودش پاک کرده و التماس که م س ت بودم تو هم که تحویلم نگرفتی اینجوز من از سلامتیم میترسم 

خب این که اسمش تهمت نیس شکه خونه نبوده شماره خاله زنگ زده و این همه موارد که میشه شک کرد

خودت گفتی عزیزم 

گفتی گویا خاله بودن 

پس مطمئن نیستی 

چه مواردی ؟؟؟

دعوا کردید نیومده خونه دیگه 

الکی داری بزرگش میکنی

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️